Tragična nesreča pri Štorah, ki jo je izzval objestni voznik

10. 05. 2018 17:09

V bližini Štor, v smeri proti Opoki pri bivši diskoteki Cibby, je okoli 16. ure prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je umrl 46-letni voznik osebnega vozila.

Zaradi nesreče je magistralna cesta zaprta, promet pa preusmerjajo na vzporedno cesto preko Proseniškega oz. Kompol.

Po prvih podatkih je do prometne nesreče prišlo, ker je 46-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Štor proti Šentjurju, v levem ovinku prehiteval vozilo pred seboj in pri tem trčil v tovorno vozilo, s katerim je naproti pripeljal 20-letni voznik.

Po trčenju je tovorno vozilo silovito odbilo na levi vozni pas, kjer je trčilo v tretje udeleženo vozilo, s katerim je nasproti pravilno pripeljal, prav tako 46-letni voznik.

46-letni voznik, ki je pravilno vozil iz smeri Celja proti Šentjurju, se je v prometni nesreči tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl. 46-letni voznik osebnega vozila, povzročitelj prometne nesreče in 20-letni voznik tovornega vozila sta po prvih podatkih lažje poškodovana.

To je letošnja druga smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju je na našem območju umrlo sedem ljudi.

*foto: Nevenka Gračner

 

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
177 queries in 0,831 seconds.