Zagorela prezračevalni sistem in elektroomara; voznik v jarek, trojno trčenje pri Štorah

18. 11. 2017 10:29

Včeraj sta ob 17.53 na Dečkovi cesti v občini Celje trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, očistili cestišče razlitih motornih tekočin in nudili pomoč reševalcem NMP Celje, ki so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Celje.

Ob 21.14 je v Lesni ulici v Šentjurju zagorelo v prezračevalnem sistemu v podjetja Energoles Bohor. Delavci podjetja so omejili začetni požar pred prihodom gasilcev. Gasilci PGD Šentjur so s termo kamero pregledali območje požara in pogasili tleče predmete.

Danes je ob 1.08 v Splitski ulici v Velenju zagorela elektroomara na prostem. Požar omare je pogasil občan. Dežurni Elektra Celje je opravil okvaro na elektro omari.

Ob 8.28 se je na lokalni cesti v Veliki Pirešici, občina Žalec, voznik z osebnim vozilom prevrnil v jarek. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Žalec, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na osebnem vozilu in pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe. Osebo so reševalci NMP Celje prepeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico.

Ob 13.51 je na regionalni cesti Štore–Prožinska vas, občina Štore, prišlo do naleta dveh osebnih vozil in tovornega vozila. Gasilci PGE Celje so protinaletno in požarno zavarovali kraj, odklopili akumulatorje na vozilih in s vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine. Poškodovanih oseb ni bilo.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 0,829 seconds.