Tolkala in trobila celjskih glasbenikov po mestnih ulicah odmevala tudi v petek zvečer (foto, video)


Zadnji novemberski dan so obiskovalci mestnega središča lahko uživali v glasbi, ki so jo pripravili tolkalisti in trobentalisti Glasbene šole Celje. Koncert pa so ponovili v petekovem večeru.

glasbena-sola-celje-2 

Konec tedna so člani Tolkalistične skupine in Trobilnega kvarteta pripravili ponovitev sredinega koncerta. Glasbeniki so ga pripravili na balkonu Muzeja novejše zgodovine v Celju. V približno pol ure dolgem koncertu so navdušili različne generacije obiskovalcev mestnega središča.

Utrinke dogajanja si lahko ogledate v galerij fotografij in video insertih.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”465″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Evelin Brodnik