Ta vikend pestro dogajanje v Clubu Terazza v Celju

CLUB TERAZZA vam ponuja pester zaključek tega tedna. Že v petek, 29. marca 2013 se lahko sprostite ob divjih ritmih saj vam Club Terazza s ponosom predstavlja »birthday celebration – Teja Košir & Marko Bon«! Le kdo se ne veseli rojstnega dne? Smo v središču pozornosti, slišimo najlepše želje, pa še darila dobimo! Čudovito, mar ne?  Ampak glasba je pomemben del vsakega praznovanja rojstnega dne, saj dirigira ritem dogajanja! Zato so slavljencema in vsem drugim obiskovalcem pripravili pester izbor glasbe, ter DJev ki  bodo zavrteli vse od housa pa do techna. Za glasbo bodo skrbeli BRLEE, GREG KUTNAR, GT in GASHY.

V soboto 30. marca 2013 ste ob 21.00 vabljeni na delavnico za bobne in marimbo / predstavitev bobnov Bone, ob 22.30 bo izvedel koncert Grega Gorenšek, ob 23.30 pa še Akustični Orgazem.

V nedeljo 31. marca 2013 pa vas Club Terazza vabi na Footoshutin z agencijo Star.  Svet mode je velik in zahteven, saj je v tem morju ogromno » ribic «, ki si nadvse želijo uspeti v tem svetu. Žal se mnogim ta želja nikoli ne uresniči. Razlogov je več: nimajo poguma, ne vedo kako začeti, nimajo svojega booka… Zato želijo s fotoshootingom izpolniti želje vsem, ki si to zares zelo želite in vam omogočili prvo stvar, obvezno opremo – book, preden se zglasite na vratih kakšne modne agencije. Z book-om si boste prav tako, veliko laže našle delo hostes, po katerem je vedno večje povpraševanje. Samo za vas,smo se potrudili in vam fotoshooting ponudili po ugodnih cenah.

Več o vseh treh dogodkih, si lahko ogledate na strani dogodko Cluba Terazza!

V Clubu Terazza poleg pestre izbire pijač in prijaznega osebja nudijo tudi najem prostora, ki je brezplačen, zato vabljeni vsi organizatorji raznih dogodkov! Club je primeren tudi za prijetno druženje ob pijački čez dan razne obletnice, rojstne dneve, divje zabave, fantovščine/dekliščine, brucovanja, sestanke ali za žurke kar tako.

LOKACIJA:
Aškerčeva 14, 3000 Celje,
v petem nadstropju celeiapark, zraven glavne avtobusne postaje.

DELOVNI ČAS:
pon – čet: 7 – 00:00
pet – sob: 7 – 5:00
nedelja : 8 – 00:00

KONTAKT:
070/468-557 ali na mail: [email protected]

*promocijska novica