Neptunovci pomembno prispevali k reprezentančnemu uspehu


Beograd je konec tedna gostil tradicionalni četveroboj plavalnih reprezentanc Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Srbije in Slovenije, za katero so nastopili tudi trije plavalci celjskega Neptuna.

plavanje_neptun_beograd_marec_2018_pokaliPo pričakovanju je bila v seštevku točk najboljša slovenska izbrana vrsta, ki je bila premočna v vseh ženskih kategorijah. Slovenke so na mitingu slavile v kadetski, mladinski in članski kategoriji. Med plavalci so bili med kadeti in člani najboljši Srbi, med mladinci pa Hrvati.

V reprezentanci so neptunove barve tokrat zastopali Iza Vodenik, Hana Podbregar, Mitja Horvat in trener Martin Karlin. Vsi trije so opravili odlične nastope in s priplavanimi točkami pripomogli k skupni zmagi Slovenije.
V svojih kategorijah so bili njihove uvrstitve med prve tri naslednje:

  • Mitja Horvat: član štafete Slovenije – 2. mesto na 4 x 200 m prosto;
  • Hana Podbregar: članica štafete Slovenije – 2. mesto na 4 x 100 m prosto, članica štafete Slovenije – 2. mesto na 4 x 100 m mešano/mix;
  • Iza Vodenik: 1. mesto na 50 m delfin, 1. mesto na 50 m prosto, članica štafete Slovenije – 1. mesto na 4 x 100 m mešano, članice štafete Slovenije – 2. mesto na 4 x 100 m prosto.

boksarsko-polsi-klik