Nogomet: Celjani brez težav v pokalu; nova okrepitev je Anej Lovrečič


nkcV tekmi prvega kroga pokalnega tekmovanja so Celjani gostovali pri nesojenem drugoligašu, ki je dvakrat zavrnil možnost sodelovanja v prvoligaški konkurenci. V Dobu pri Domžalah so bili gostje zlasti v drugem polčasu precej boljši in gladko zmagali.

Roltek Dob : Celje 1:6 (1:1)

Strelci: 0:1 – Sunny Ogbemudia Omoregie  10.’, 1:2 – Sebastjan Gobec 48,’ (11 m),  1:3 – Dejan Djermanović 68.’, 1:4 – Danijel Miškić 79.’, 1:5 – Andraž Žurej 84.’, 1:6 – Jan Češnjevar 90.’ (avtogol)

Podrobneje o tekmi v novici NKC

V nedeljo, 24. avgusta, Celjane čaka gostovanje le nekaj kilometrov stran, in sicer se bodo na prvenstveni tekmi v Domžalah ob 18. uri pomerili z Radomljami.

Do konca sezone bo v Celju nastopal tudi Anej Lovrečič, ki je v Celju že igral med letoma 2008 in 2010, ko je v 41 tekmah vpisal 11 zadetkov.

S CELJE.INFO NA DOMAČE TEKME NK CELJE BREZPLAČNO

Na našem portalu z ugodnimi ponudbami Polovička.si članom brezplačno ponujamo omejeno število vstopnic za vsako domačo tekmo Nogometnega kluba Celje. Za naročilo brezplačne vstopnice potrebujete 1 cekin, ki vam ga podarimo ob prvi registraciji. Akcija velja do konca septembra.

Brezplačne vstopnice za tekmo z NK Olimpija naročite s klikom tukaj:

polsi-nogomet-14_15-klik