Nogometaši sklenili dogovor s petimi mladci


Vodstvo Nogometnega kluba Celje je k svoji članski zasedbi priključilo pet igralcev, s katerimi so po uspešno opravljenem pripravljalnem obdobju podpisali pogodbe. Novinci so: Herolind Cikaqi, Rok Jazbec, Edin Kesić, Deni Štraus, Luka Šušnjara.

Vezista Herolinda Cikaqija je izšel iz vrst celjskega Šampiona, od tam pa se je preselil v akademijo Nogometnega kluba Celje. S klubom je podpisal pogodbo za dve leti in pol. Sredi avgusta bo dopolnil 19 let. 

21-letni Rok Jazbec ima nekoliko več izkušenj, pred prihodom v Celje pa je nosil dres Radomelj. Dobro se znajde tudi za volanom gokartov, saj je nedavno zmagal v interni klubski tekmi.

Iz domače šole nogometa prihaja 19-letni napadalec Edin Kesić. Nazadnje je nosil dres mladinske selekcije NK Celje. Pogodba sklenjena za dve leti in pol. 

Deni Štraus je bočni branilec in brat nekdanjega nogometaša Celja Rokija. 21-letnik je nazadnje igral v Avstriji, s Celjem pa je podpisal dvoletno pogodbo. 

20-letni Luka Šušnjara je napadalec in zdaj že nekdanji član Domžal, ki je s celjskim prvoligašem podpisal triletno pogodbo. 

pivo-cvetje-polsi-klik