December, 2022

pet02dec13:00pet16:00BRUNCH S HAJDI: POIŠČI SVOJO PODJETNIŠKO POTCeljski mladinski center

Več

Podrobnosti

Nekdanja otroška pevka, mamica, uspešna podjetnica, modna navdušenka in influencerka, Hajdi Korošec Jazbinšek, nam bo skozi sproščen pogovor predstavila svojo poklicno pot, ki jo je vodila do tega, da je danes uspešna podjetnica s svojo trgovinico za otroke, s katero je vzpostavila tudi zelo prepoznavno spletno trgovino, rast svojega podjetja pa ustvarila predvsem na priložnostih, ki jih ponuja digitalizacija. Podjetje še vedno raste in se širi. Že pred časom je prodrla tudi na hrvaški trg, nedavno pa je odprla novo trgovino v Ljubljani.

Z nami bo spregovorila o svoji uspešni podjetniški poti, o tem, kje so izzivi in kje pasti ter kakšne priložnosti nam prinaša digitalizacija. Spregovorila bo tudi o tem, kako zgleda novodobni poklic influencerja.

Vabljeni na sproščen predpraznični pogovor v petek, 2. 12. 2022, ob 13. uri v kavarno MCC. Kot se spodobi za sproščeno srečanje ob brunchu, bodo na voljo tudi okusni prigrizki in pijača. To pa bo tudi odlična priložnost za mreženje in neformalen pogovor.

Dogodek delno financira Evropska unija. Udeležba na dogodku je brezplačna.

Dan bomo nato nadaljevali s popoldanskim »disco šmornom« – italo, balearic, synth in funk doživetjem izpod taktirke kulinaričnega in glasbenega entuziasta s kančkom nenormale Marka Heriča.  Marko Herič bo z nami od 14.30 ure dalje, prav tako v kavarni MCC.

Čas

(Petek) 13:00 - 16:00

Lokacija

Celjski mladinski center

Mariborska cesta 2, Celje

X
79 queries in 0,581 seconds.