Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

7. Afroditin tek s Štajerskim valom

Podrobnosti dogodka

  • Datum:
  • Lokacija: Evropska ploščad Rogaška Slatina
  • Kategorije:

Odprte so prijave za že 7. Afroditin tek s Štajerskim valom. V soboto, 1. junija, boste v Rogaški Slatini tako spet tekli na 1, 5 in 10 km, se preizkusili na testu hoje na 2 km in se povzpeli na Janino, z vozički pa skozi park popeljali najmlajše udeležence dogodka.

Prijave za 7. Afroditin tek s Štajerskim valom, ki bo letos v soboto,1. junija v Rogaški Slatini, so odprte. Zgodnje prijave za otroke BREZPLAČNE! Prijavite se lahko tukaj.

Prireditev je tekmovalnega in rekreativnega značaja. Prijavite se lahko na tekmovalni progi na 5 in 10 km v moški in ženski konkurenci, brez starostnih kategorij.

Na voljo so še promocijska proga skozi Rogaško Slatino na 1 km, test hitre hoje na 2 km ter lanski novosti: Afroditin pohod na Janino in Vozičkanje z Afrodito.

Letošnja novost pa je TEK TROJK na 5 km in 10 km, najhitrejše trojke bodo tudi nagrajene. Ugodne predprijave na PROTIME.SI, vse dodatne informacije in izrise prog pa najdete TUKAJ.

Oglejte si nekaj utrinkov lanskega dogajanja:

Vabljeni k ugodnim predprijavam na PROTIME.SI, vse dodatne informacije in izrise prog pa najdete TUKAJ.

Navedbe o dogodkih so informativnega značaja. Njihova točnost in izvedba je v domeni organizatorja in zanje na celje.info ne odgovarjamo!Naslednjih 20 dogodkov

Enodnevni dogodki

Dlje časa trajajoči dogodki