Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Sonja Zorko Art

Podrobnosti dogodka

  • Datum:
  • Lokacija: Citycenter Celje
  • Kategorije:

Vabljeni na razstavo, ki bo od 16. do 30. septembra v 1. nadstropju pred H&M. Vzemite si čas, naj vas slike same nagovorijo.

O avtorju

Sem Sonja Zorko, živim in ustvarjam na Vrholah pri Slovenskih Konjicah. Rojena sem 28. decembra 1982 v Mariboru. Vse se začne z mislijo in neustavljivo željo po ustvarjanju. Ko slikam, vstopim v drug svet, delček katerega si lahko ogledate na moji razstavi. Vsaka slika je svet zase, v njih se zrcali odsev tistega, kar čutim. Najpogostejši motivi, ki me spremljajo in vedno znova navdihujejo so volkovi, gradovi, dvorci, ulice ipd. Ustvarjam na platnu, predvsem v mešani tehniki. Akrilne barve v kombinaciji z različnimi masami, nanašam s slikarsko lopatico, čopiči, določene teksture oblikujem kar s prsti. S posameznimi večslojnimi nanosi, ustvarim značilen reliefni videz slik. Vsaka slika, ki nastane je edinstvena.

Še ena misel, ki me spremlja že od prve razstave:
»Lepota ne izhaja vedno iz slike same, temveč iz oči tistega, ki jo zna ceniti.«

Za več informacij o slikah in nakupu le-teh, sem dosegljiva na Facebook in Instagram profilu Sonja Zorko Art, po mailu [email protected] ali na telefonski številki 040 708 528.

Navedbe o dogodkih so informativnega značaja. Njihova točnost in izvedba je v domeni organizatorja in zanje na celje.info ne odgovarjamo!Naslednjih 20 dogodkov

Enodnevni dogodki

Dlje časa trajajoči dogodki