Junij, 2020

pet05jun11:00FESTIVAL PROSTOVOLJSTVA 2020Online dogodek!

Več

Podrobnosti

FESTIVAL PROSTOVOLJSTVA 2020

Petek, 5.6.2020 ob 11.00

Online dogodek!
Mcc Celjski Mladinski Center vas v okviru Informacijske točke EU Europe Direct Savinjska in v sodelovanju z Mestno občino Celje vabi na že 15. tradicionalni Festival prostovoljstva.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
◎KDAJ: v petek, 5. 6. 2020
◎Ob 11.00 uri bomo predvajali video z razglasitvijo “Naj prostovoljcev”, ob 12.00 uri pa se bodo predstavila društva
◎KJE: premiera na Facebook in YouTube profilu Celjskega mladinskega centra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Festival prostovoljstva je namenjen promociji in razvijanju prostovoljskega dela na Celjskem, osveščanju javnosti o aktivnostih, ki jih izvajajo prostovoljci ter zahvaliti se vsem prostovoljcem za vse ure, ki so jih namenili prostovoljstvu.

Celjski mladinski vabi na virtualni dogodek Festival prostovoljstva 2020

Informacijska točka Europe Direct Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra skupaj z Mestno občine Celje sedaj že tradicionalno organizirala Festival prostovoljstva. Letošnji festival poteka že 15. leto zapored. Zaradi okoliščin povezanih z omejevanjem javnih prireditev so se odločili, da bodo letošnji festival izpeljali virtualno. Dogodek bo tako potekal v petek, 5. junija ob 11.00 uri na YouTube kanalu in Facebook strani Celjskega mladinskega centra in Infopentlje.

Natečaj za Naj prostovoljca v letu 2019 so tudi letos razpisali v petih starostnih kategorijah. Skupno so prejeli kar 31 prijav med katerimi je komisija izbrala 10 prostovoljcev, ki so si s prizadevnim delom in nesebično pomočjo prislužili omenjeni naslov.

Izbrane prostovoljce bomo spoznali na virtualnem dogodku, predstavila pa se bodo tudi društva in šole iz Celjske regije, ki so sodelovala na dogodku.

ORGANIZATORJI: Europe Direct Savinjska Infopentlja, Celjski mladinski center, Mestna občina Celje.
Delno financira Evropska unija.

Delno financira Evropska unija.

Čas

(Petek) 11:00

Lokacija

Celjski mladinski center

Mariborska cesta 2, Celje

X
86 queries in 1,503 seconds.