Januar, 2020

tor28jan(jan 28)09:00čet06feb(feb 6)21:00LEGO festivalCITYCENTER CELJE

Več

Podrobnosti

V Citycenter prihaja največji LEGO festival. Otroci in tisti, ki še niso izgubili otroka v sebi, boste lahko svojo ustvarjalnost izrazili ob sestavljanju kock v največji igralnici na osrednjem prostoru, med sprehajanjem po »nakupovalnih ulicah« pa vas bodo pozdravljale ogromne skulpture iz kock.

Vabljeni na Lego dogodivščine 🙂

Kdo je Ole Kirk Christiansen?

Ole Kirk Christiansen, ustanovitelj podjetja Lego, si je ime izmislil leta 1934. Vzel je prvi dve črki danskih besed »Leg godt«, kar pomeni »igrati dobro«, in jih povezal, ne da bi se zavedal, da je en pomen te skovanke v latinščini »dajem skupaj«. Danes se Lego izdelki prodajajo v več kot 130 državah, vsak prebivalec Zemlje pa ima v povprečju 94 Lego kock. Podjetje letno proizvede približno 500 milijonov figuric, od nastanka te igrače do danes pa je bilo izdelanih približno 700 milijard Lego elementov.

Upoštevajte pravila v otroškem kotičku

Otroški kotiček je nevarovan prostor za igro z LEGO® in DUPLO® kockami. Za igro in dejavnosti otrokom v tem prostoru so odgovorni izključno njihovi starši oz. spremljevalci. Zato prosimo, da ne puščate otrok brez nadzora. Otroški bazeni in mize za igro so namenjeni otrokom. Odrasle prosimo, da ne sedajo na stole pri mizah z LEGO® kockami. Vstop otrok v otroški bazen je možen samo brez obutve. Kocke na mizah in v bazenih so namenjene vsem otrokom. Prosimo, pazite, da jih otroci po igri vrnejo nazaj na svoje mesto Prosimo, ne dotikajte se razstavljenih LEGO® kipov, vitrin in vitrin in drugih eksponatov LEGO®. So namreč edinstvena in zelo krhka umetniška dela. 

Čas

Januar 28 (Torek) 09:00 - Februar 6 (četrtek) 21:00

Lokacija

Citycenter Celje

Mariborska cesta 100, 3000 Celje

Citycenter CeljeMariborska cesta 100, 3000 Celje

X
99 queries in 0,305 seconds.