November, 2019

pon11nov(nov 11)09:00sob16(nov 16)19:00mednarodno usposabljanje za mladinske delavceCELJSKI MLADINSKI CENTER

Več

Podrobnosti

Med 11. 11.-16. 11. 2019, bomo v Celjskem mladinskem centru izvajali mednarodno usposabljanje za mladinske delavce. Cilj usposabljanja je profesionalni razvoj mladinski delavcev, njihovih znanj, veščin, kompetenc in metod, ki jih dnevno uporabljajo pri izvajanju raznih aktivnosti.

Mladi postajajo zahtevnejši in kritičnejši sogovorniki, izražajo potrebo po novih orodjih in metodah dela, katerih se mladinski delavci poslužujejo in zato potreba po usposabljanju.

Obravnavali bomo teme kot so socialna vključenost, enakopravnost, medkulturno povezovanje, (ne)strpnost in stereotipi, poudarek pa bomo dali novim metodam dela, saj smo na tem področju močni in izkušeni, z ogromno dobrih praks v ozadju.

Ključna lastnost dobrega mladinskega delavca je zaznava potreb mladih in zmožnost prilagajanja le teh, glede na delovno okolje. V četrtek, 14.11.2019, med 9.00 in 19.00 uro, bomo v naše mednarodno usposabljanje vključili še dijake dveh celjskih srednjih šol (Šolski center Celje in Gimnazija Celje – Center) ter varovance Centra za varstvo in delo Golovec.

Cilj usposabljanja je povečati vključevanje in sprejemanje mladih iz marginalnih skupin. Vabimo tudi Vas, dragi novinarji, da ste ponovno naš podaljšan glas in se dogodka tudi sami udeležite ter vsebino tega delite z našo lokalno skupnostjo in širše.

Vsa dodatna vprašanja lahko posredujete na moj e-naslov: nina.ratkovica@mc-celje.si.

Veseli bomo Vaše udeležbe!

Čas

11 (Ponedeljek) 09:00 - 16 (Sobota) 19:00

Lokacija

Celjski mladinski center

Mariborska cesta 2, Celje

X
85 queries in 0,644 seconds.