Marec, 2021

pon01mar08:00pon08(mar 8)20:30Tradicionalna pomladna razstava cvetjaCitycenter Celje

Več

Podrobnosti

Pomlad prinaša veliko lepih stvari, ki se jih po dolgi zimi veselimo vsi. Prav zaradi svoje živosti in dinamike nas ta letni čas požene v različne oblike ustvarjalnosti. V tem duhu bodo v največjem celjskem nakupovalnem središču pomladni čas tradicionalno napovedali s pomladno razstavo cvetja, ki je vsako leto posebna in edinstvena.

Medtem ko so nakupovalne ulice Citycentra Celje ponovne zaživele in so odprte vse prodajalne, se bodo obiskovalci lahko od ponedeljka, 1. marca, do prazničnega ponedeljka, 8. marca, sprehodili med številnimi cvetočimi kreacijami, ki bodo na osrednjem prostoru Citycentra Celje poskrbele za barvito in pozitivno vzdušje. Prvi pomladni vtis bosta dodatno popestrila starodobno vozilo in motocikel iz vranskega Muzeja motociklov Grom. Obiskovalci bodo lahko tako dobili idejo, kako si urediti svoj vrt, dom ali domačo okolico, in obenem uživali v pomladnem prebujanju narave ter za trajen spomin posneli fotografijo svojega obiska cvetočega Citycentra.

Razstava cvetja bo uvod v pestro pomlad, ki bo v nadaljevanju prinesla sveže pomladne kolekcije prodajaln in praznovanje jubilejnega rojstnega dneva Citycentra Celje sredi marca.

Citycenter Celje posluje od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.30 ob zagotavljanju najvišjih higienskih standardov – certifikat TÜV Avstrija. Vse aktualne informacije o odpiralnih časih posameznih prodajaln pa so obiskovalcem na voljo na spletni strani city-center.si ter na Facebook in Instagram strani Citycentra Celje.

Čas

1 (Ponedeljek) 08:00 - 8 (Ponedeljek) 20:30

Lokacija

Citycenter Celje

Mariborska cesta 100, 3000 Celje

Citycenter CeljeMariborska cesta 100, 3000 Celje

X
83 queries in 0,799 seconds.