Vabimo na koncert Nane Milčinski na Stari grad Celje – ponujamo cenejše vstopnice


fgc_nana_celjeinfoPrvi poletni koncertni večer v sklopu festivala Celjski grad 2019 bo v torek, 18. junija 2019 ob 21. uri, grajski oder na Starem gradu Celje gostil koncert Nane Milčinski.

Koncert Nane Milčinski je intimni večer glasbe in poezije z vrhunsko zasedbo glasbenikov: Joži Šalej – klavir, Nino de Gleria – bas in Blaž Celarec – bobni.

Glasbo sestavljajo skladbe z najnovejše zgoščenke Nanine pesmidarilo ljubečega dedka svoji vnukinji; čudovita zbirka pesmi, ki jih je Frane Milčinski Ježek napisal o Nani, zanjo, Ježkove ljubezenske pesmi z zgoščenk Še ena pomlad in Od tod do vesolja ter najlepši šansoni, ki jih je v času svojega življenja Ježek izvajal tudi sam.

LJUBLJANA SLOVENIJA 30.8.2012 NANA MILICINSKI IGRALKA FOTO JOZE SUHADOLNIK

Nana Milčinski je sicer dramaturginja, gledališka režiserka in režiserka sinhronizacij risank. Ustvarila in soustvarila je veliko nagrajenih gledaliških predstav, med najbolj odmevnimi pa je bila njena mladinska glasbena predstava Livingstonov poslednji poljub s skupino Siddharta. Svojo glasbeno pot je začela z izdajo singla Dragi, ki je napovedal njeno prvo ploščo (2012), leta 2014. Oktober 2018 je zaznamovala izdaja njene tretje plošče z naslovom Nanine pesmi. Nana je svojo glasbeno pot posvetila svojemu legendarnemu dedku, Franetu Milčinskemu Ježku, ki je tudi avtor besedil uglasbene poezije. Nanino glasbeno pot zaznamuje ljubezen do balad.

Cena vstopnice: 10 EUR in 15 EUR na dan koncerta. Število vstopnic je omejeno.

Prodajna mesta Eventima, TIC Celje, Glavni trg 17 in na dan koncerta na Starem gradu Celje. V primeru slabega vremena bo koncert v Celjskem domu.

V ceno vstopnice je vključen brezplačen avtobusni prevoz s stare avtobusne postaje (železniška postaja Celje). Prvi odhod avtobusa: 19.00.

Več: TIC Celje, Glavni trg 17, tel.: 03 42 87 936, [email protected], FB Celje – Knežje mesto, FB Poletje v Celju, www.celje.si.

S KOZJANSKO.INFO DO 50 % CENEJŠE VSTOPNICE ZA KONCERT NANE MILČINSKI NA STAREM GRADU

Na Kozjansko.info našim zvestim bralcem in članom Polovicka.si ponujamo 22 cenejših vstopnic za koncert Nane Milčinski na Starem gradu Celje, ki bo na sporedu 29. junija 2019 ob 21. uri. Vstopnice so pol cenejše glede na ceno na dan dogodka.

Cenejše vstopnice najdete tukaj:

koncert-nana-milcinski-klik