Vabimo na špansko rapsodijo z Ireno Yebuah Tiran in Evo Hren v Laško – vstopnice pol ceneje


spanska-rapsodija-headlineV torek, 8. marca ob 19.30 uri se nam v Kulturnem centru Laško ob dnevu žena pridružite na Španski rapsodiji s sonastopajočima v oddaji »Znan obraz ima svoj glas« – Ireno Yebuah Tiran in Evo Hren.

Glasbenici bosta nastopili s programom španskih avtorjev kot so Federico García Lorca, Roberto Gerhard, Manuel de Falla, Hector Villa, Georges Bizet.

KDO STA IZVAJALKI

Mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran je z odliko diplomirala na salzburškem Mozarteumu v razredu prof. Ingrid Mayr in zaključila podiplomski študij – smer samospev v razredu prof. Wolfganga Holzmairja. Je prejemnica številnih nagrad in sodeluje pri mnogih glasbenih in gledališko-scenskih projektih z različnimi priznanimi orkestri doma in v tujini. Debitirala je v ljubljanski Operi, poleg tega pa je sodelovala s številnimi orkestri doma in na tujem. Redno sodeluje z novomeškim Anton Podbevšek teatrom in poučuje petje na novomeški glasbeni šoli.

Pevka in kitaristka Eva Hren spada med tiste slovenske glasbenike, ki so zavestno odprti za različne glasbene vplive. Študirala je klasično in jazzovsko glasbo ter končala študij kitare na Akademiji za glasbo v Ljubljani pri prof. Andreju Grafenauerju. Pevsko kariero na področju zabavne glasbe je začela s tercetom Katrinas, kasneje pa je stopila na samostojno pot kot pevka, izdala več zgoščenk in nastopila s številnimi vrhunskimi glasbeniki in orkestri. Večinoma se posveča predelavi ljudskih pesmi v moderne žanre. Ponovno pa se vrača na odre kot kitaristka.

Obiščite torej Kulturni center laško v torek, 8. marca ob 19:30 uri ter uživajte v melodijah španske rapsodije!

 

S CELJE.INFO NA ŠPANSKO RAPSODIJO V LAŠKO POL CENEJE

Koz je že navada, na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 18 vstopnic za špansko rapsodijo po polovični ceni.

Pol cenejše vstopnice naročite tukaj:

rapsodija-lasko-polsi