Pester september v Citycentru Celje: prihaja pravi Hotel Transilvanija, YuGiOh turnir,…

06. 09. 2019 12:12

Pestro dogajanje v Citycentru Celje ne pojenja niti po koncu poletnih počitnic. Tudi septembra so v Citycentru Celje namreč pripravljajo ponudbo dogodkov tako za najmlajše, kot najstarejše obiskovalce Citycentra.

Obeta se kar nekaj vrhuncev septemberskega dogajanja med njimi pa je zagotovo prihod/postavitev Hotela Transilvanija, ki bo Slovenijo prvič obiskal prav v Citycentru Celje. Preverite spodaj…

ccc-citycenter-celje-logo

Mesec september se začenja po željah najmlajših. V nedeljo, 8. septembra med 10. in 11. uro so v Otroškem parku Džungla najprej na sporedu vsakonedeljske Pravljične ure, ki bodo tega dne razodele, da si Tudi pošasti umivajo zobe. Tudi v naslednjih nedeljah bodo sledile zelo zanimive pravljice. Spored septembrskih in oktobrskih nedeljskih Pravljičnih ur najdete TUKAJ (klik).

V petek, 13. septembra bodo na svoj račun prišli ljubitelji YuGiOh. Citycenter Celje vas namreč vabi na turnir YuGiOh, ki se bo zgodil pred trgovino Baby Center.

Predstavitev društev

citycenter-septemberŽe naslednji dan se bo pri Citycentrovem bazenu predstavilo Društvo AD. V soboto, 14. septembra namreč obeležujemo mednarodni dan atopijskega dermatitisa in na ta dan bo Društvo AD izvajalo kampanjo osveščanja, saj se o sami bolezni ve premalo, zaradi česar so oboleli velikokrat nerazumljeni, diskriminirani, izločeni,…

Sledili bodo Dnevi slovenskih svetovalnih središč v sklopu katerih se bodo 26. septembra pri Citycentrovem bazenu predstavila središča ISIO in ACS. Od 26. do 28. septembra že 15. leto zapored po vsej Sloveniji potekajo Dnevi slovenskih svetovalnih središč, ki jih organizirajo Svetovalna središča za izobraževanje odraslih (središča ISIO) in Andragoški center Slovenije (ACS). V Sloveniji deluje mreža 17 svetovalnih središč za izobraževanje odraslih pod strokovnim vodstvom ACS. Njihovo dejavnost financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.  Središča ISIO nudijo brezplačno svetovalno podporo vsem odraslim. Glavni namen aktivnosti na stojnici bo brezplačno informiranje in promocija možnosti vpisa odraslih v formalne in neformalne izobraževalne programe in predstavitev svetovalne podpore odraslim v središčih ISIO.

Sredi Citycentra Celje bo postavljen Hotel Transilvanija

transilvanijaVmes, med zgornjimi dogodki, pa bo v četrtek, 19. septembra prvič v Slovenijo prišel HOTEL TRANSILVANIJA. Na osrednjem prostoru Citycentra Celje bo ostal vse do 28. septembra 2019.

V veliko veselje naših najmlajših se bo torej v Citycentru Celje ponovno dogajalo nekaj edinstvenega. V Slovenijo namreč prvič prihaja »največji« HOTEL TRANSILVANIJA, ki bo na voljo za ogled in obiske ter za zabavo razstavljen od 19. do 28. septembra 2019. Vse omenjene dni bodo na osrednjem prostoru Citycentra Celje razstavljali velik HOTEL TRANSILVANIJA, ki si ga bo mogoče ogledati s pomočjo animatorjev in doživeti nepozabno izkušnjo, ki so jo naši najmlajši doslej lahko videli le preko TV sprejemnikov. Pripravljajo posebne delavnice in animacije.

September se bo, tako kot se začenja, tudi končal po okusu najmlajših. V nedeljo, 29. septembra ob 13.00 bo namreč na osrednjem prostoru Citycentra Celje uprizorjena lutkovna predstava ZAJČKON IN VOLK v izvedbi KD Smeško. citycenter-pu-lpLutkovne predstave so v Citycentru stalnica vsake zadnje nedelje v mesecu in zaznamujejo nedeljski obisk nakupovalnega centra. Otroke takrat v Citycentru brezplačno popeljejo v svet lutk in njihovih zgodb. Na osrednjem prostoru našega centra se lutkovne zgodbe razživijo in dotaknejo naših najmlajših, ki spremljajo predstave v vse večjem številu. Zadnjo oktobrsko nedeljo, 27. oktobra ob 13.00 pa bo na sporedu POŠASTOZAVRI z jabolkom spora v izvedbi Gledališča Bičikleta.

V začetku oktobra pa bo Zveza Sonček v Citycentru Celje izvajala kampanjo osveščanja ljudi o cerebralni paralizi. 6. oktober 2019 je namreč svetovni dan cerebralne paralize.

Ostale stalnice: BIO tržnica, kmečka tržnica, karting,…

Vsak četrtek v Citycentru gostujejo ponudniki na BIO tržnici. Vsi pridelovalci imajo certifikat BIO pridelovalca, ki ga tudi nenehno potrjujejo. Vabljeni torej po ekološko pridelane dobrote že ta četrtek.

citycenter-junijPo četrtkovem BIO dnevu pa so v Citycentru Celje na kmečki tržnici prisotni ponudniki dobrot in izdelkov okoliških kmetij. Vsak petek torej ne pozabite iti po domače dobrote v Citycenter.

Ponovno vabljeni tudi na Citycentrov karting, na vrhnje parkirišče Citycentra, kjer se boste lahko zabavali, tekmovali in preizkušali v spretnostni vožnji z gokardom. Vabljeni po sledečem delovnem času: Ponedeljek: zaprto, Torek – petek: 14:00 – 21:00, Sobota: 10:00 – 21:00, Nedelja: 10:00 – 20:00 (V primeru dežja je zaprto!).

Podrobnosti o dogodkih si lahko pogledate v našem koledarju dogajanja v Celju (klik) ali na spletni strani Citycentra Celje.

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 1,477 seconds.