Pivo in cvetje 2018, sobotni večer (foto, video)

15. 07. 2018 19:51
pivo-in-cvetje-41
Na Zlatorogu so zadnji nastopili Pankrti.

Sobota velja za vrhunec zloglasnega festivala Pivo in cvetje pri naših sosedih v Laškem in nič kaj drugače ni bilo včeraj. Organizatorji so, kot vsako leto, zelo dobro poskrbeli za vse generacije in okuse s 4 znanimi odri in kvalitetno glasbo domačih in tujih izvajalcev. 

Oder Zlatorog, ki se nahaja najbližje pivovarni, ostaja zvest privržencem rock glasbe. Včeraj so na njem med drugim nastopili Hamo and tribute to love in Pero Lovšin – najprej s Sokoli, nato s Pankrti.

Oder Laščan je bil namenjen tistim, ki se radi zavrtijo na narodno zabavne ritme. Na plesišče je vabil znani ansambel Miro Klinc.

pivo-in-cvetje-4
Ansambel Miro Klinc na odru Laščan.

Na Jubilejniku ste lahko prisluhnili Klari Jazbec s skupino ter zasedbama Victory in Marko Vozelj in mojstri. Predvsem mlado generacijo je privabil oder Malt, na katerem je potekala house-techno zabava. Predstavili so se DJ Dennis N’Bakhaa, DJ Ticko, DJ Adoo in DJ Tomy Declerque.

pivo-in-cvetje-14
Takole je bilo na Jubilejniku.

Vendar ne glede na ukinjene vstopnice in splošno lepo vzdušje, pa je bilo v nekaterih ulicah, ki so bile prejšnja leta zelo živahne, tiho in mirno. Marsikje je manjkalo kar nekaj stojnic in celo manjših odrov, tudi tam, kjer so točili nefiltrirano pivo.

Kako je bilo v petek, si lahko pogledate tukaj. Vabljeni še k ogledu fotografij in seveda videa!

T. Ž.

Video:

Fotografije:

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
276 queries in 7,266 seconds.