Slovesni prižig prazničnih luči v Celju in koncert Maje Založnik s skupino (foto, video)

03. 12. 2017 10:52
_vrvez
Prižig lučk je privabil mlajše in starejše generacije.

Tudi knežje mesto se je odelo v praznične luči! Včerajšnji dogodek ob 17. uri je privabil ogromno ljudi na Glavni trg. Poskrbljeno je bilo za dobro zabavo starejših in mlajših.

Po krajšem nagovoru z lepimi željami je praznično razsvetljavo prižgal župan Mestne občine Celje, gospod Bojan Šrot. Dogodek sta povezovala znana radijska voditelja Janko in Diana iz Radia Antena Štajerska, pri čemer se jima je pridružil navihani in malce nagajivi škratek, ki ga otroci poznajo pod imenom Pažek Urhek.

 

 

_luci
Mestni vrvež pod prazničnimi lučmi …
_vile
Tudi pravljične vile so širile dobro voljo.

Da prisotnim ne bi bilo prehladno, so se lahko zavrteli ob prazničnih hitih glasbene gostje Maje Založnik s spremljevalnim bandom, predstavili pa sta se tudi mlajša in starejša plesna skupina Plesne šole Superstar. Antenino decembrovanje je tako poskrbelo za animacije in kup lepih darilc. Slednja so dobili le tisti pogumneži, ki so upali opraviti pevsko ali kakšno podobno nalogo, ki sta jo zadala povezovalca programa.

_antena
Diana in Janko – odlična animatorja.

Ne pozabite, da bo decembrsko dogajanje v našem mestnem središču zelo pestro, v sklopu katerega boste brez dvoma našli kaj zase! Dobrodošli torej v svetlobni pravljici Celja!

Spodaj smo objavili bogato fotogalerijo, v kateri se morda najdete tudi vi … Vabljeni pa še k ogledu video prispevka, v katerem je posnet tudi sam prižig lučk z odštevanjem.

 

tekst: T. Ž., foto: T. Ž.

Fotogalerija:

Video prispevek:

 

werner-ce-polsi-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
283 queries in 5,046 seconds.