Tudi v Celjskem domu stoječe ovacije za “Broadway I Love”


Sinoči se je v Celjskem domu, s predstavo “Broadway I Love 2017”, zaključila Mednarodna poletna pevska delavnica “ISSW 2017”, namenjena  Muzikalu.
 
broadway_i_love_2017_2Potem, ko je muzikal večer prej na noge spravil občinstvo na Ipavčevem vrtu v Šentjurju, je nastopajočim to uspelo tudi sinoči v Celjskem domu. Tudi tu jih je publika ob koncu nagradila s stoječimi ovacijami.
 
Mladi umetniki so v uro dolgi predstavi navdušili publiko, ki je napolnila Celjski dom.
 
Mednarodna poletna pevska delavnica “ISSW 2017«, ki je bila namenjena muzikalu je sicer potekala že enajsto leto zapored, letos od sobote 8. 7. 2017 do nedelje 16. 7. 2017 v Celju.
 
Razveseljivo je, da se zanimanje za muzikal iz leta v leto veča, kar daje organizatorjem še dodaten zagon.
 
broadway_i_love_2017_3Ob tem s ponosom poudarjajo, da v vseh večjih slovenskih produkcijah muzikalov, (CVETJE V JESENI, MAMA MIA, VERONIKA DESENIŠKA, ALPSKA SAGA, MOJE PESMI MOJE SANJE, VESNA…) sodelujejo in nastopajo udeleženci in mentorji njihove delavnice.
 
Tudi letos so zbrali odlično ekipo vrhunskih predavateljev iz Slovenije in tujine (Željka Predojević Korošec, Lea Kukovičič, Luka Markus Stajer, Simon Dvoršak, Boštjan Korošec).
 
Izobraževanje je potekalo vse dni delavnice tako individualno kot skupinsko, udeleženci pa so imeli možnost spoznati vse prvine glasbenega gledališča (petje, ples, igra idr.) ter tako nadgraditi svoje znanje.
 
Kot omenjeno pa so ob zaključku delavnice že tradicionalno pripravili mini koncertno turnejo pod naslovom “Broadway I Love 2017”, na kateri so udeleženci in mentorji ob spremljavi instrumentalne zasedbe predstavili svoje delo. Številno občinstvo si jih je tako ogledalo v Šentjurju in v Celju.
broadway_i_love_2017_4
flos-polsi-2017