Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pogoji uporabe

Celje.info je regionalni dnevno-informativni spletni portal Celja in okolice. Uredništvo odgovarja za vsebino, objavljeno v avtorskih novinarskih člankih na Celje.info (www.celje.info)

Celje.info ne prevzema odgovornosti za vsebino komentarjev pod novicami ali ob slikah, za morebitne netočne navedbe in kršitve avtorskih pravic v njih.

KOMENTIRANJE PRISPEVKOV TRENUTNO NI OMOGOČENO. Za komentiranje zapisov se morajo obiskovalci registrirati na Celje.info z imenom, priimkom in pristnim e-mail naslovom. Ob objavi prispevka na strani se pokaže izbrani vzdevek, kar komentatorjem zagotavlja javno anonimnost, njihovo identiteto pa pozna uredniška ekipa Celje.info

Na Celje.info ni dovoljeno širiti rasne, verske ali druge nestrpnosti, objavljati pornografskih ali žaljivih vsebin ali na kakšen drug način rušiti osnovnega reda spletnega portala. Uredništvo si pridružuje pravico, da po lastni oceni presodi o morebitnem kršenju pravil in načel, podanih v pogojih uporabe in sporne komentarje ne objavi ali umakne s spletnega portala ali po svoji presoji ukrepa drugače. Če menite, da je vsebina na Celje.info neprimerna, oziroma da so vam kršene avtorske pravice, sporočite na [email protected]

Slikovni material na Celje.info bodisi avtorsko delo uredništva in sodelavcev, bodisi izbran iz brezplačnih zbirk slikovnega materiala na internetu ali povzet od avtorjev posredovanih zapisov.

Celje.info.je, vse pravice pridržane, 2007.