Oglaševanje

Predstavite se našim obiskovalcem!

Ponujamo vam različne možnosti oglaševanja na spletnem časopisu Celje.info. Od celoletnih paketov, do mesečnih grafičnih oglasov, nekajdnevnih objav ali pa zgolj objav posameznih novic in najav dogodkov. Objavite lahko tudi prosto delovno mesto v tedenski novici (OGLAS 11) in tako lažje najdete primernega kandidata v lokalnem območju.

Nekaj najbolj zaželenih oglaševalskih pozicij, na prvi strani (leva slika) in podstraneh našega spletnega časopisa (desna slika), vam predstavljamo na zaslonskem posnetku spodaj.

Po statistiki Google Analytics spletni časopis Celje.info obišče več kot 175.000 obiskovalcev na mesec, ki si ogledajo več kot 215.000 strani mesečno. Oglašujete lahko tudi na Kozjansko.info, ki je prav tako v naši lasti. Spletni časopis Kozjansko.info zajema območje Kozjanskega in Obsotelja.

Želite oglaševati na našem spletnem časopisu? Za informacije in podrobnosti glede grafičnih oglasov, oglaševalskih paketov in novic se obrnite na:

Če imate za nas novico, informacijo, tematiko, za katero menite, da bi bi morala biti objavljena na našem spletnem časopisu se obrnite na uredništvo:

Smo tudi lastniki drugih spletnih medijev:

www.kozjansko.info – Spletni časopis Kozjanskega in Obsotelja

www.drugisvet.com – Slovenski blogerski časopis

www.polovička.si – Spletna trgovina cenejših nakupov

 

Drugi svet, spletne tehnologije d.o.o.
Grajski log 6
3240 Šmarje pri Jelšah

UREDNIŠTVO
Tel: 041 435 785
E-pošta: urednistvo@celje.info

MARKETING
Tel: 031 717 673
E-pošta: marketing@celje.info

 

X
93 queries in 0,818 seconds.