Policijsko poročilo PU Celje: 17. 5. 2012


V Škalah pri Velenju so policisti včeraj obravnavali vlom v gostinski lokal. Lastniki pogrešajo menjalni denar, cigarete in nekaj pijače.

Na Kocbekovi ulici v Celju so policisti obravnavali tatvino štirih miz iz zunanjega vrta gostinskega lokala.

Dobrih 2.000 € materialne škode je neznani storilec  s tatvino 60 blesjkih plošč s podporniki povzročil lastniku novogradnje na ulici Leona Dobrotinška v Šentjurju.

V Radljah ob Dravi so policisti včeraj obravnavali poskus tatvine bakrene strešne kritine z mrliške vežice. Neznani storilec je strešno kritino razrezal, jo zvil v kolute in jo pripravil za odvoz. Pri tem pa je bil pregnan.

Bakreni izdelki so včeraj premamili tudi neznanega storilca na Valvasorjevi ulici v Celju, ki je z dvorišče stanovanjske hiše ukradel pokrov kotla za žganjekuho in kondenzacijsko cev kotla.

V Stanetovi ulici v Celju so policisti obravnavali tatvino. Neznanec je iz poslovnega prostora zlatarstva ukradel ročno uro, vredno dobrih 600 €.

V restavraciji trgovskega objekta na Mariborski ulici v Celju so policisti včeraj obravnavali tatvino denarnice. Neznani storilec jo je ukradel iz žepa lastnikovega površnika, ki ga je le-ta odložil. V denarnici je bila  gotovina, prenosni telefon, dokumenti in bančne kartice.

Včeraj popoldne so bili policisti obveščeni tudi o vlomu v stanovanjsko hišo v Braslovčah. Pogrešajo prenosni računalnik, tiskalnik in sesalec. Škodo ocenjujejo na dobrih 1.000 €.

Na Mariborski cesti v Celju so policisti obravnavali vlom v poslovni prostor. Pogrešajo tri solarije, večjo količino aluminijastih profilov ter več različnega orodja. Škodo ocenjujejo na najmanj 12.000 €.