Policijsko poročilo PU Celje: 18. 5. 2012


Včeraj ponoči je bilo na Trubarjevi ulici v Celju vlomljeno v osebno vozilo Renault Megane. Storilec ni iz avtomobila ničesar odnesel, je pa z razbitjem stekla na prednjem oknu lastnikom povzročil za dobrih 200 € škode.

Vlom v osebno vozilo so policisti včeraj ponoči obravnavali tudi v Babnem. Storilec je iz avtomobila odnesel denarnico z nekaj malega gotovine. Z vlomom je na avtomobilu povzročil za okoli 400 € škode.

Sicer so včeraj med kaznivimi dejanji izstopali vlomi v kleti stanovanjskih blokov in tatvine koles.

Na Trubarjevi ulici v Celju je storilec iz kleti stanovansjekga bloka ukradel skoraj novo kolo znamke Cube, vredno okoli 2.000 €. Na Ljubljanski ulici v Celju  je neznanec iz kleti ukradel dvoje koles, vrednih najmanj 400 €. Tatvino kolesa so policisti obravnavali tudi iz kleti stanovanjskega  bloka na Kajuhovi ulici.

Stanovalce stanovanjskih blokov policisti opozarjajo, da skrbno zaklepate vhodna vrata v stavbe in tudi vrata v kletne prostore in prostore kolesarnic.

V Ločici ob Savinji so policisti včeraj obravnavali tatvino motornega kolesa Kawasaki  ER-6N, črne barve, registrskih številk CEDP-35. Lastnik ocenjuje, da je s tatvino oškdovan za dobrih 3.700 €.

Na Mariborski cesti so policisti obravnavali vlom v delavnico. Pogrešajo štiri kosilnice, ki so bile na servisu. Vredne so okoli 10.000 €.