Policijsko poročilo PU Celje: 12. 9. 2012


Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s pozivom očividcem prometne nesreče, ki se je zgodila v ponedeljek, okoli 14.40 ure, na glavni cesti v Ravnah na Koroškem.

V prometni nesreči  sta bila  udeležena voznica kolesa z motorjem in neznani voznik osebnega avtomobila znamke Renault Clio, srebrne ali sive barve, mariborskega registrskega območja, najverjetneje poškodovan po zadnjem levem delu, obstaja pa tudi možnost, da je vozilo poškodovano po prednjem desnem delu. Neznani voznik voznici kolesa z motorjem ni omogočil varnega prečkanja glavne ceste na prehodu za pešce. Le-ta je prehod pravilno prečkala. Voznica je s prednjim delom vozila trčila v zadnji del osebnega avtomobila in po trčenju padla po vozišču ter se lažje poškodovala.  Voznik oziroma voznica osebnega avtomobila znamke Renault Clio, sive ali srebrne barve, mariborskega registrskega območja, na  kraju ni ustavil oziroma ustavila.

Očividce prometne nesreče oziroma vse, ki o prometni nesreči karkoli veste, policisti pozivajo, da to sporočite na telefonsko številko 113.

V Rogaški Slatini so policisti včeraj obravnavali vlom v poslovni prostor. Storilec je iz kletnih prostorov odnesel 300 l jedilnega olja.

V Laškem  je neznanec včeraj ponoči vlomil v gostinski lokal in odnesel več različnih cigaret.

Na Kidričevi ulici v Celju so policisti včeraj obravnavali tatvino šestih pnevmatik tovornih vozil. Dve sta bili na platiščih. Storilec jih je odpeljal iz  zunanjih, delno ograjenih, skladiščnih prostorov podjetja.

Iz odklenjene kolesarnice stanovanjskega bloka na Kraigherjevi ulici v Celju je včeraj neznanec ukradel moško gorsko kolo.

Policisti tudi danes poročajo o tatvinah nafte. Neznanci so jo okoli 200 litrov ukradli iz tovornega vozila, parkiranega na delovišču v Šentjurju.