Prevračanje traktorja, črpanje večje količine vode

112,

rp_112logo.jpgVčeraj so ob 8.08 na Cesti Františka Foita v Velenju gasilci PGD Velenje z jaška dvigala izčrpali okoli 7000 litrov vode.

Ob 9.29 se je v gozdu v Logarski dolini, občina Solčava, traktor prevrnil preko strehe in pristal nazaj na kolesih. Posredovali so gasilci PGD Nazarje, ki so kraj zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi poškodovanega voznika in odklopili akumulator, do izteka tekočin pa ni prišlo. Poškodovanega voznika so prepeljali v SB Celje.

Ob 19.58 so v Trebčah v občini Bistrica ob Sotli gasilci PGD Bistrica ob Sotli nudili pomoč reševalcem NMP Šmarje pri Jelšah pri prenosu obolele osebe.

Ob 21.02 je na Cesti v Celje v Celju zagorelo na stroju za izdelavo vzmeti. Zaposleni so požar pogasili pred prihodom gasilcev PGE Celje, ki so s termovizijsko kamero pregledali prezračevalne vode in filtracijske vode, odstranili del filtra in stroj izklopili iz električne energije.

Danes je ob 5.36 v Ljubiji v občini Mozirje iz tovornega vozila zaradi poškodbe cevi iztekalo pogonsko gorivo. Gasilci PGD Nazarje so zavarovali kraj in očistili cestišče na dolžini okoli enega kilometra.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)