Trčenje s tovornim vozilom, gorel tovornjak za prevoz lesa

112,

rp_112logo.jpgVčeraj sta ob 15.34 na Teharjah v občini Celje trčili osebni vozili. Dve osebi so bile poškodovani in odpeljani v SB Celje. Gasilci PGE Celje so kraj dogodka zavarovali, nudili pomoč ponesrečenim osebam in odklopili akumulatorje.

Ob 19.33 so v Dolu pri Šmarju v občini Šmarje pri Jelšah gasilci PGD Šmarje pri Jelšah nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu obolele osebe.

Ob 20.39 so v Rušah, občina Žalec, trčili dve osebni in eno tovorno vozilo. Pri tem se je lažje poškodovala ena oseba. Gasilci PGE Celje so ji nudili pomoč do prihoda reševalcev NMP in preverili širšo okolico o morebitnih dodatnih ponesrečenih osebah. Zavarovali so kraj dogodka, odklopili akumulatorje na vozilih in nevtralizirali iztekle motorne tekočine po cestišču.

Ob 20.47 v ulici Žibernik v Rogaški Slatini gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu obolele osebe.

Danes je ob 05.11 je v Logarski dolini v občini Solčava zagorelo tovorno vozilo za prevoz lesa. Gasilci PGD Solčava so požar omejili in pogasili. Motorni del in kabina tovornega vozila sta uničeni, prikolica s tovorom pa je ostala nepoškodovana.