Dve prometni nesreči s poškodovanimi, požar električnega viličarja


Ob 12.40 je v podjetju na Partizanski cesti v Velenju delavcu stisnilo nogo med zobnike na stiskalnici za papir. Gasilci PGE Gorenje in PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka in s tehničnim posegom iz stiskalnice rešili delavca ter nudili pomoč reševalcem NMP Velenje, ki so ga oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Ob 18.43 je na Železarski cesti, občina Štore, v gospodarskem poslopju gorel električni viličar. Gasilci PGD Štore, PGD Prožinska vas in PGD Svetina so pogasili viličar in pregledali prostore. Viličar je uničen.

Ob 6.57 je na Vrečerjevi ulici v Žalcu zagorelo v delavnici tik ob stanovanjski hiši. Posredovali so gasilci PGD Žalec, Gotovlje in Vrbje, ki so požar omejili ter preprečili širjenje ognja na hišo. Požar so pogasili, sanirali požarišče in pregledali objekt.

Ob 14.25 je na avtocesti med priključkoma Celje zahod in Celje center v smeri Maribora tovorno vozilo trčilo v odbojno ograjo. Gasilci PGE Celje so požarno in prometno zavarovali kraj dogodka, pregledali tovor v vozilu ter nevtralizirali iztekle motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so eno poškodovano osebo pregledali na kraju nesreče in jo odpeljali v SB Celje.

Ob 17.58 sta na obvoznici Levec – Celje v občini Celje, trčili dve osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, nevtralizirali razlite motorne tekočine in nudili pomoč ponesrečeni osebi do prihoda reševalcev NMP.