Ponovna povezava – spoznajte povsem nov spekter zdravljenja

Vas zanima zakaj ugledne znanstvenike, kot so dr. Gary Schwartz (Univerza Arizona), dr. William Tiller (Univerza Stanford) in dr. Konstantin Korotkov (Univerza Saint Petersburg) zanima Ponovna povezava in pričevanja ljudi, ki so jo doživeli?

Vas zanima, kaj je to, čemur avtorica knjige Polje (The field) Lynne McTaggart pravi, da je fenomen v svetu zdravljenja?

Morda ste za ponovno povezavo (ang. The Reconnection) že slišali. Povsem po naključju jo je med svojo 12 letno prakso odkril ameriški zdravnik kiropraktik dr. Eric Pearl. Njegovi pacienti so kar naenkrat začeli poročati o ozdravitvah raka, bolezni, povezanih z AIDS-om, epilepsije, kroničnega sindroma utrujenosti, cerebralne paralize, hib, ki so jih imeli od rojstva, in drugih resnih bolezni.

Od takrat naprej o njej sprašujejo in poročajo po vsem svetu, delo dr. Erica Pearla pa nadaljujejo izvajalci ponovne povezave v več kot 70 državah sveta.

Pričevanja o ponovni povezavi so do zdaj zbrana v dveh dokumentarnih filmih ter sedmih knjigah, vključno z Ericovo mednarodno uspešnico Ponovno povezani: zdravi druge, zdravi sebe, ki je prevedena v 36 svetovnih jezikov. Zaradi njene edinstvenosti so dr. Pearla povabili na govor v palačo Združenih narodov, predstavil jo je prepolni dvorani Madison Square Garden v New Yorku, o njej poročajo največji svetovni tiskani in elektronski mediji.

S proučevanjem ponovne povezave se ukvarjajo ugledni znanstveniki, ki so ugotovili, da je dr. Pearl odkril spekter zdravljenja, ki ne vključuje samo energije kot celoto, ampak povsem novo pasovno širino energije, svetlobe in informacij, za katerega menijo, da se je na našem planetu pojavil prvič. Popelje nas čez ravni energijskih tehnik zdravljenja in nas poveže s celostjo naše biti, s tem, kar v resnici smo in skozi to s (po)polnostjo Univerzuma. Temelji na izmenjavi energije, svetlobe in informacij, na ponovnem povezovanju verig DNK ter vključitvi “strun” – vzporedno pojavljajočih se ravni obstoja.

Predavanje, ki bo v Narodnem domu v Celju v četrtek, 21. 2. 2013 bo vodil mag. Janez Aljančič, prvi slovenski mentor ponovne povezave in asistent dr. Erica Pearla. V Celju bo predaval prvič. Na predavanju boste izvedeli kaj je ponovna povezava, zakaj vzbuja tolikšno zanimanje znanstvenikov in v čem se razlikuje od energijskih tehnik zdravljenja, kako vam ponovna povezava lahko pomaga do zdravja in na poti osebnega razvoja, kaj v resnici je zdravljenje in zdravje ter kako se lahko tudi vi naučite tega nenavadnega daru na seminarju z dr. Ericom Pearlom, ki bo 18. oktobra letos spet obiskal Slovenijo. Ob njegovem prvem obisku je bil odziv neverjeten. Seminarja v Cankarjevem domu se je udeležilo 300 slušateljev, Ericovega petkovega predavanja pa kar 900 obiskovalcev.

Nove frekvence ponovne povezave boste seveda lahko tudi občutili in preizkusili.

Število mest je omejeno. Obvezne prijave pošljite na email: [email protected]

Več o tem fenomenu zdravljenja izveste na spletni strani: www.ponovnapovezava.si

*Promocijska novica