Policijsko poročilo PU Celje: 5. 6. 2013


Današnje policijske policijsko poročilo bo predvsem v znamenju vlomov v stanovanjske hiše, stanovanja, vikende in gostinske lokale ter različnih tatvin.

V Primožu nad Muto so včeraj policisti obravnavali vlom v stanovanje. Storilec je v stanovanje vstopil skozi spalnično okno. Odnesel je več zlatnine in gotovine.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o vlomu v stanovanjsko hišo v Mislinjski Dobravi. Storilec je ukradel zlato verižico in nekaj gotovine.

V Gorici pri Slivnici je bilo včeraj vlomljeno v brunarico. Pogrešajo vrtno kosilnico, kosilnico na nitko, motorno žago, več ročnega orodja, električni vodnik in agregat.

Včeraj ponoči je neznani storilec v Logarski dolini vlomil v gostinski lokal in odnesel denarnico z dnevnim izkupičkom in menjalnim denarjem.

Poleg omenjenega so včeraj policisti v Podkraju pri Velenju obravnavali še tatvino najmanj 200 € vrednih bakrenih žlebov, ki jih je neznani storilec ukradel iz stanovanjske hiše.

Z gradbišča plinovoda v Ločici pri Vranskem je neznanec včeraj ponoči odnesel več metrov električnih vodnikov.

Včeraj so bili policisti obveščeni še o tatvini dveh gorskih koles, vrednih najmanj 1.000 €. Storilec jih je odpeljal iz odklenjene kolesarnice stanovanjskega bloka na Kraigherjevi ulici v Celju.

Pregled dogodkov zadnjih 24 ur policisti zaključujejo s podatki o prometni nesreči, v kateri se je včeraj okoli 22.30  huje poškodoval voznik motornega kolesa. 35-letni motorist je bil v prometni nesreči udeležen sam. Pri nepravilnem prehitevanju je trčil v robnik in padel po vozišču. Policisti so mu v nadaljnjem postopku v Splošni bolnišnici Celje zaradi neprimernega obnašanja in žaljena izdali še plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru