Koncert zasedbe Cover Lover na celjski Špici (foto, video)


DSCN4387 (Kopiraj)DSCN4412 (Kopiraj)„Naredimo skupino, ki bo igrala rock glasbo po naši izbiri, željah in občutkih, ki bo uživala ob igranju svetovnih uspešnic in svojo energijo delila s čimveč poslušalci med nastopi v živo,“ se je glasila uvodna iniciativa skupine CoverLover.

In tako je nastala skupina z izvrstnim repertoarjem, ki je z odličnimi rock in dancke skladbami v rock preobleki v soboto zvečer navdušila obiskovalce celjske Špice.

CoverLover je bend z utečeno ekipo, vsi člani imajo za seboj precej odrske kilometrine, kar se pozna pri izvedbi in vzdušju na koncertih. Zasedbo sestavljajo kitarist in vokalist Simon Vadnjal, bobnar Aleš Uranjek, kitarist Mate Brodar in basist Niko Jug, skupaj pa kot uigrana zasedba ustvarijo odlično vzdušje za vse ljubitelje rock glasbe.

 I like the way you move, Sex on fire, Kiss, Song 2, Are you gonna be my girl, I don’t care (I love it), Beat it in Don’t you worry child so le peščica hitov s Cover Lover pridihom, s katerim je zasedba razvajala obiskovalce sobotnega koncerta. Mednje smo se pomešali tudi mi in posneli fotogalerijo ter video štirih talentiranih fantov na glasbenem odru.

[simpleviewer width=100% height=700 id=652]

CELJE.INFO NA KONCERT RIBLJE ČORBE 50% CENEJE

V soboto, 30. avgusta pa bo na Špici velik koncert priljubljene srbske rock skupine Riblja Čorba.
Tudi za koncert Riblje Čorbe na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo paket 20 pol cenejših vstopnic, obenem pa še kupone za brezplačno pijačo.

50% cenejše vstopnice za Ribljo Čorbo naročite tukaj:

polsi-riblja-klik