Policijsko poročilo PU Celje: 19. 5. 2016


PolicijaPolicisti PU Celje današnje policijsko poročilo začenjajo s podatki o včerajšnji prometni nesreči s pobegom. Zgodila se je ob 17.50 uri na regionalni cesti, izven naselja Levec, na relaciji Petrovče – Levec. V prometni nesreči sta bila udeležena neznani voznik osebnega avtomobila modro sive barve in voznik kolesa z motorjem.

Do prometne nesreče je domnevno prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja neznanega voznika osebnega avtomobila, zaradi katerega je voznik kolesa z motorjem med zaviranjem in umikanjem padel po vozišču in se poškodoval.

Med prehitevanjem med vozili ni prišlo do stika. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo voznika, ki je prehiteval ter morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko Policijske postaje Žalec 03 713 47 00 ali na telefonsko številko 113.

Na Cesti na grad v Celju je včeraj ponoči neznani storilec vlomil v osebno vozilo in ukradel denarnico z gotovino in dokumenti.

Na Celjski cesti v Šmarju je neznanec vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel krožno žago.

Za konec še o vozniku, ki je danes ponoči krepko prekoračil hitrost. Policisti Postaje prometne policije Celje so danes ponoči pri nadzoru prometa na avtocesti ustavili voznika osebnega vozila VW Golf, ki so mu z laserskim merilnikom hitrosti izmerili hitrost vožnje 215 km/h. Vozniku so policisti izrekli 1.200 € globe in 9 kazenskih točk.