17. rojstni dan Citycentra Celje – nagradne igre in nori popusti


Citycenter Celje v teh dneh praznuje že 17. obletnico delovanja. Ob tem za vse obiskovalce pripravljajo veliko nagradno igro ”srečna 17-ka”, praznovanje pa bodo zaključili v velikem slogu z ”Vikendom norih avantur”.

V Citycentru Celje bodo na 17 različnih točkah, označenih s ”srečna 17-ka”, v nakupovalnem središču ob točno določenih urah prvim 17 obiskovalcem podarili 17 izdelkov, storitev in ostalih presenečenj. Nagradna igra se je pričela že z današnjim dnem, potekala pa bo vse do sobote.

Vodja marketinga v Citycentru Celje Nena Horvat je ob tem povedala: ”Praznujemo že 17. obletnico in razveselili bomo kar nekaj srečnežev med našimi obiskovalci. Čaka jih več kot 1.100 daril, podarili bomo 1.700 evrov v darilnih bonih Desetak. Med nagrajenci bodo tudi najmlajši – kar 17 otrokom bomo podarili nepozabno praznovanje rojstnega dne v otroškem parku Džungla. Vabimo vse, da nas obiščejo, da skupaj praznujemo uspešnih in srečnih 17 let Citycentra Celje. Pika na i praznovanju bo Vikend norih avantur. V petek in soboto ne zamudite številnih popustov in nagradne igre ”Citycentrov Jack”, ki bo povrnila nakupe v obliki Desetakov v skupni vrednosti 2.500 evrov.”

Snežana Delakorda in Nena Horvat pred razširjeno prodajno površino Mullerja.

Pri Citycentru Celje so izredno ponosni na doslej prehojeno pot, ki še naprej utrjuje mesto nakupovalnega središča kot največjega, najsodobnejšega in najbolj obiskanega na Celjskem. Nenehno skrbijo za novosti in osvežitev ponudbe različnih blagovnih znamk. V lanskem letu so svoje prodajalne prenovili: Hervis, H&M, Gala TO GO in Interspar, konec minulega leta pa se je odprla tudi nova prodajalna z igračami XS Toys.

V začetku tega meseca so slavnostno otvorili novo prodajalno s.Oliver Black Label, ki dopolnjuje že obstoječo ponudbo s.Oliver v Citycentru Celje. Nedavno je interier osvežila Calzedonia, svoje prostore pa prenavlja tudi Intimissimi. Kot novost velja omeniti tudi dodatni defibrilator, nameščen na zunanji strani vhoda pri Gali.

Optika Clarus v Citycentru Celje

Prihodnji mesec bodo v nakupovalnem središču začeli s popolno prenovo toalet za obiskovalce, še pred poletjem pa bosta svoji prodajni površini povečali Optika Clarus in Muller.

Sončna elektrarna na strehi Citycentra Celja v fazi nastanka.

Poleg tega je v teku tudi ena večjih naložb, in sicer v sončno elektrarno, ki bo začela obratovati nekje okoli meseca junija.

 

 

Center managerka Citycentra Celje Darja Lesjak je pojasnila: ”V sončno elektrarno bo Citycenter Celje investiral 1,2 milijona evrov, njena moč pa bo znašala 987 kW. Emisije CO2 bomo s tem zmanjšali za 292 ton letno, kar je enako, kot če bi zasadili več kot 13 tisoč dreves.”