8. dobrodelni koncert Osnovne šole Lava v Celjskem domu (foto, video)

28. 03. 2017 07:15

V nedeljo, 26.3., je Osnovna šola Lava v Celjskem domu priredila že svoj 8. dobrodelni koncert pod naslovom “Prebujanje pomladi in upanja”.

dobrodelni_os_lava_27
Bivši učenec Tilen Naraks med svojim nastopom

Osnovna šola Lava je znana po marsikateri svoji dobrodelni akciji, kot so Ptice miru, vendar ni bolj slovitega dogodka od vsakoletnega dobrodelnega koncerta, na katerem se vedno znova zberejo učenci in učitelji, sedanji in bivši, prav tako pa ne manjka dobre glasbe in odlične zabave.

Tokratni dobrodelni koncert, že osmi po vrsti, je otvorila glasbena skupina Popgaraž, prav tako pa ni manjkalo znanih gostov, kot so Natalija Verboten, Kvatropirci in skupina M.J.A.V, poleg bivših učencev Aljaža Žilavca in Tilna Naraksa, pa so program popestrili tudi Otroški pevski zbor OŠ Lava in skupina Polovinke OŠ Lava. Program pa so povezovali Toni Carter z učenkama Niko Vrešnjak in Nušo Stermecki.

Nastop skupine Polovinke
Nastop skupine Polovinke

Vabljeni tudi k ogledu video posnetkov in foto galerije!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”518″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]M.B.

tecaj-samoob-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
179 queries in 0,574 seconds.