Aktivne počitnice v Celju za vse generacije – program


To poletje Mestna občina Celje v sodelovanju z javnimi zavodi pripravlja različne aktivnosti za občanke in občane v sklopu Trajnostne strategije za kakovostno sobivanje in sodelovanje vseh generacij. V sodelovanju s tremi celjskimi javnimi zavodi se obeta pester nabor različnih aktivnosti za prebivalce našega mesta. Več v programu spodaj.

Namen takšnega uresničevanja trajnostne strategije je, da imajo občani vseh generacij v poletnih dneh priložnost spoznati nekatere vsebine in programe, ki jih v sklopu svojega delovanja že sedaj ponujajo Celjski mladinski center, Ljudska univerza Celje in Javni zavod Socio. Program se bo letos izvajal v vseh krajevnih skupnosti in mestnih četrtih.

Za konec poletnih aktivnosti v Celju bo konec avgusta še drugo srečanje pedagogov celjskih javnih vrtcev, osnovnih in srednjih šol. Tudi tokrat bodo povabili tri priznane slovenske strokovnjake z različnih strokovnih področij delovanja, ki bodo predstavili možnosti za izboljšanje kakovosti sobivanja v našem okolju. Strokovno srečanje bo 30. 8. 2022 na I. osnovni šoli Celje. Dodatne informacije o poletnih programih: [email protected]