Blagoslov motoristov in motorjev na hribu sv. Jožefa (foto in video)

13. 05. 2015 09:20

blagolsov_motorjev_celje_1Tudi letos je Motosekcija Elektro Celje na Jožefovem hribu v Celju organizirala blagoslov motorjev. Jubilejnega, že desetega blagoslova, ki je minulo nedeljo potekal v sončnem vremenu, se je udeležilo več kot 200 motoristov od blizu in daleč.

Bogoslužje je tudi tokrat vodil župnik Jože Planinšek, ki je motoriste tradicionalno nagovoril preko pridige, ki ji lahko v celoti prisluhnete v spodnjem video posnetku. Po pridigi je sledil blagoslov motorjev in motoristov in želja po čim bolj varni vožnji. Istočasno pa so vsi zbrani motoristi skupaj pognali motorje, ki so “zapeli” namesto cerkvenega zbora. Vsak motorist je tudi letos prejel Marijino podobico.

blagolsov_motorjev_celje_2

Motosekcija Elektro Celje je bila ustanovljena leta 2005 in združuje preko 100 članov, ljubiteljev vožnje na dveh ali več kolesih. Test varne vožnje na poligonu je vstopnica, ki prinese članstvo v omenjeni motosekciji. Člani so prisotni na številnih moto zborih po vsej Sloveniji in tudi v tujini. Poleg osnovnega poslanstva, ki je seveda vožnja in užitki, ki jih doživljajo ob tem, postavljajo kot prioriteto druženje in zabavo.

blagolsov_motorjev_celje_3

Vabljeni k ogledu spodnje galerije fotografij, v spodnjih video posnetkih pa lahko prisluhnete izjavi člana Motosekcije Elektro Celje Bojanu Krajncu in celotni pridigi župnika Jožeta Planinška.

[simpleviewer width=100% height=700 id=814]

v/t/f: eH

S CELJE.INFO NA 8. KORPUS V PLESNI FORUM CELJE BREZPLAČNO

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 8 brezplačnih vstopnic za izbran dan 8. KORPUSA. Za naročilo morate biti član in potrebujete 1 cekin, ki vam ga podarimo ob prvi registraciji (ki je brezplačna).

Brezplačne vstopnice za N. A. G. naročite tukaj:

korpus-polsi

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
191 queries in 0,900 seconds.