Bliža se dekliški nogometni spektakel na stadionu Olimp Celje


Ženski nogometni klub Savinja Pizzerija Oliva s svojim poslanstvom širjenja ljubezni do nogometa med mladimi dekleti je doletela velika čast, saj jim je Nogometna zveza Slovenije zaupala organizacijo 3. nogometnega turnirja deklet do 13 let NZS (vzhod) 2019/20, ki bo v soboto 5. oktobra 2019 ob 13.30 uri na stadionu Olimp Celje.

Na prvih dveh turnirjih v Bratoncih 7. septembra in Goričkem 21. septembra, so bila dekleta zelo razpoložena, saj so skupaj dosegla 36 golov.

Deklice ŽNK Savinja Pizzerija Oliva so se štirikrat veselile zmage, ŽNK Radlje ob Dravi so premagale z rezultatom 2:1, KDN Trbovlje 4:0, ŽNK Pomurje Beltinci 1:0 in ŽNK Goričko Stanjevci 4:0. Izgubile so zgolj z ŽNK Maribor Tabor 0:1.

Kot novinke v ligi celjske nogometašice po četrtini odigranega prvenstva zasedajo prvo mesto!

Na turnirju najboljše slovenske mlade nogometašice

Na sobotnem turnirju na stadionu Olimp Celje bomo lahko občudovali najboljše nogometašice iz vseh šestih ženskih nogometnih klubov iz vzhodne Slovenije med katerimi se bodo seveda predstavile tudi domača mlada dekleta iz ŽNK Savinja Pizzerija Oliva.

znk-savinje-celje-turnir-5-10Spored tekem, ki jih bodo na sobotnem turnirju odigrale nogometašice ŽNK Savinja Pizzerija Oliva:

  • ob 13.30 proti ekipi ŽNK Radlje ob Dravi,
  • ob 14.30 proti ekipi KDN Trbovlje Karioke
  • ob 15.00 proti ŽNK Pomurje Beltinci.

Skupaj si bomo na turnirju lahko ogledali osem tekem,  kjer bomo na delu videli najboljše nogometašice iz bližnje in daljne okolice.

Vabljeni vsi ljubitelji športa, še posebej dekliškega nogometa, da se oglasite v soboto 5. oktobra ob 13.30 uri na stadion Olimp Celje.

ŽNK Savinja Pizzerija Oliva v svoje vrste vabi mlade nogometašice

Še vedno pa v ŽNK Savinja Pizzerija Oliva vabijo vse mlade nogometašice (od 5 do 14 let) in tiste, ki si to želite postati, da se jim pridružite na nogometnih treningih, ki potekajo vsak ponedeljek, sredo in četrtek od 17.00 do 18.30 na travnatem igrišču II. OŠ Celje ali se jim pridružite na krožkih dekliškega nogometa (1 – 4 razred), ki potekajo na OŠ v Celju.

Za dodatne informacije lahko pokličete na 041 846 570 ali pišete na [email protected], oziroma sledite na facebok in instagram strani ŽNK Savinja Pizzerija Oliva.