Branko Verdev iz vrst SD se bo potegoval za župana Mestne občine Celje

17. 09. 2018 18:13

Branko Verdev je danes na Starem gradu Celje napovedal kandidaturo za župana Mestne občine Celje. 63-letniVerdev je kandidat Socialnih kandidatov, ki sicer deluje kot občinski svetnik, poleg tega pa vodi avtokamp v Zadobrovi.

Branko Verdev je v svoji predstavitvi izpostavil predvsem trud za enakomernejši razvoj urbanega in podeželskega okolja. Želi si podpreti podjetništvo in v knežjem mestu ustvariti več delovnih mest ter predvsem povečati turizem. Kritičen je tudi do Šrotovega mandata, saj meni, da je aktualni župan že predolgo na oblasti in bi morali mandate povsod omejiti.

Univerzitetni diplomirani inženir strojništva bi izpostavil turistični potencial Celja in Šmartinskega jezera, pri čemer bi želel izhajati iz bogate zgodovinske zasnove. Srčno željo mu namreč predstavlja pridobiti več turistov. Ob izvolitvi bi Verdev funkcijo župana opravljal poklicno.

Kandidat SD se je z napovedjo kandidature tako pridružil Bojanu Šrotu, Sandiju Sendelbahu in Marku Zidanšku, pričakovati pa gre še kakšno novo ime iz vrst SDS.

(Foto: YouTube)

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 1,127 seconds.