Čarobnost mestnih trgov in koncert Pihalnega orkestra Celje (foto, video)


DSC05974Četrtkov poletni večer v Celju je na ulice privabil množice ljudi. Kako da ne, ko pa je tekom dne bila kupica odličnih prireditev. Med slednjimi sta bila tudi Čarobnost mestnih trgov in koncert Pihalnega orkestra Celje.

Na glavnem trgu so se tokrat v sklopu Čarobnosti mestnih trgov predstavili modni ustvarjalci iz mestnega jedra Celje. Z medsebojnim povezovanjem so ustvarili odlične modne kreacije, katere so gostom kasneje na modni pisti predstavili mični modeli.

Med drugim smo si lahko ogledali poročne obleke, večerne obleke, različne modele kopalk in vsakdanjih oblačil. K celostni podobi so s svojimi modnimi dodatki pripomogli tudi čevljarji, klobučarji in optiki.

page

Istočasno se je pred Vodnim stolpom v okvirju prireditve Celjani Celjanom odvijal koncert Pihalnega orkestra Celje. Njegovi člani so pod taktirko dirigenta Matjaža Gaberja zbranim odigrali različne skladbe domačih in tujih izvajalcev. Nedvomno so vse najbolj razvnele ravno skladbe priznanega slovenskega skladatelja in dirigenta Jožeta Privška, o čemer so pričali tudi bučni aplavzi in kar dva dodatna bisa.

Za konec vas vabimo še k ogledu spodaj priložene fotogalerije in videa, posnetega na koncertu.

[simpleviewer width=100% height=700 id=999]

K. S.

polsi-drzavni-celje-2016