Carraro fest 2012: sobotno dogajanje (foto)

17. 06. 2012 11:17

V zgodnjih nedeljskih jutranjih urah se je na Aveniji po Golovcem zaključil 6. Carraro fest, praznik vseh Celjank in Celjanov, željnih dobre zabave. Množično dvodnevno prireditev s humanitarnim pridihom, s katero organizator mestu širi obzorja kulturnega turizma ter dodatno prispeva k prepoznavnosti mesta, so v dveh dneh obiskali številni obiskovalci, ki so poleg izvrstne glasbe bili deležni tudi kulinaričnih dobrot.

Po petkovem dogajanju, kjer so obiskovalci bili deležni glasbe dalmatinske klape, Rock Partyzanov in Danijele ter godbe na pihala in mažoretk Pivovarne Laško, modnih revij in nagovora župana MOC (vabljeni k ogledu fotografij (klik!)), sta v soboto poleg klape nastopili skupini Leteči odred in Kad bi bio Bijelo Dugme. Program so dopolnjevali folkloristi mesta Sremski Karlovci iz Vojvodine, plesalke zumbe, omeniti pa velja tudi podelitev plakete “Častni gost festa”, humanitarno podelitev čeka DPOPP ter skoraj petnajst minut trajajoči mega ognjemet.

Obiskovalci so bili tudi letos zadovoljni s ponudbo in programom Carraro festa.

Tako v petek kot v soboto so organizatorji obiskovalcem podelili številne nagrade. Program je povezovala izvrstna in vsestranska napovedovalka Andreja Petrovič. Pred uradnim zaključkom festivala smo se pogovarjali z idejnim očetom Carraro festa ter direktorjem Taverne Carraro Milanom Kojićem, ki je o petkovem in sobotnem dogajanju povedal: “Ko opažam zadovoljstvo Celjank in Celjanov lahko sklenem, da smo s festom maksimalno zadovoljni. Obiskovalci so bili deležni dogajanja, ki ga niso deležni ravno vsaki dan. Osrednja nit dogodka je namreč povezovanje med ljudmi, kar je dan danes žal vse bolj redek primer prakse. Opažam, da so slednje znali izkoristiti tako Celjanke in Celjani kot ostali obiskovalci, kar se da videti iz njihovih zadovoljnih obrazov. S tem so tudi naši cilji doseženi.” Ob tem je Kojić še potrdil, da se za prihodnost Carraro festa ni bati, saj počasi že kujejo načrte za naslednjega, 7. Carraro fest, mimogrede pa je omenil velike načrte za prihajajoči, 10. Carraro fest, kjer bo rdeča nit Oktoberfest.

Mega ognjemet je trajal skoraj petnajst minut in je napovedal zaključek še enega uspešno izvedenega Carraro festa.

Nedvomno je potrebno poudariti, da je za nami dogodek, ki bo marsikomu pustil poseben pečat v srcu. Izvrstna zabava z odličnim spremljevalnim programom ter kvalitetno glasbo, vse skupaj pa nadgrajeno s humanitarno noto društva “Vesele nogice”, ki je na prireditvi zbralo kar 3.900 € za terapije otrok s cerebralno paralizo. Zahvala gre seveda Taverni Carraro in njenemu osebju, ki je v vsakem trenutku poskrbelo za odlično počutje gostov. Slednje je po besedah Milana Kojića zagotovilo, da se bodo gostje vračali tudi prihodnja leta.

Vabljeni k ogledu spodnje galerije fotografij, ki smo jih posneli v sobotnem delu Carraro festa, ogledate pa si lahko tudi fotografije petkovega dogajanja (klik!).

[simpleviewer width=100% height=700 id=206]

t/f: eH

Oznake: , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
199 queries in 0,984 seconds.