Celje bogatejše za nov prodajno-škodni center Zavarovalnice Sava (foto, video)

19. 10. 2018 06:31

Celje je od torka bogatejše za pomembno pridobitev. Gre za nov prodajno-škodni center Zavarovalnice Sava, ki ga najdete na Ipavčevi ulici 21 v Celju.

Vokalna skupina Jazzva je slovesno odprtje pospremila z dobro glasbo.
Vokalna skupina Jazzva je slovesno odprtje pospremila z dobro glasbo.

Nov prodajno-škodni center Zavarovalnice Sava se razprostira na 790 kvadratnih metrih, kjer združuje 32 sodobnih pisarnj in 40 zaposlenih pod budnim očesom direktorja poslovne enote mag. Jurija Godca. 

Godec je ob tem na prireditveni slovesnosti pozdravil nov center, ki predstavlja pomembno pridobitev tako za samo mesto Celje kot tudi za Zavarovalnico Sava. Z njim se je strinjal tudi župan Bojan Šrot, ki je hudomušno pospremil aktivnosti mariborskega podjetja v mestu ob Savinji, ob tem pa je dodal, da gre za velik prispevek za knežje mesto. Zbrane je ob tej priložnosti nagovoril tudi predsednik uprave David Kastelic, ki je izrazil ponos in veselje glede novih prostorov.

Na slavnostnem odprtju novega prodajno-škodnega centra je vršalo od dobre družbe in harmoničnih glasbenih vložkov, za katere je poskrbela a cappella zasedba Jazzva. Ob tem pa so se obiskovalci lahko podružili ob kozarčku rujnega in si kasneje privoščili tudi vpogled v nove poslovne prostore Zavarovalnice Sava v Celju.

dscn0005

Tam vas bodo sicer sprejeli vsak delovni dan med 8. in 16. uro (ob sredah do 17. ure), kjer vam bodo ponudili storitve prijave in cenitve škod ter svetovanja in sklepanja vseh vrst zavarovanj.

Več o novi pridobitvi v knežjem mestu nam je zaupal mag. Jurij Godec, direktor poslovne enote Zavarovalnica Sava v Celju.

V objektiv pa smo ujeli tudi nekaj utrinkov s slavnostnega odprtja. Vabljeni k ogledu fotogalerije.

T. O.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
243 queries in 2,049 seconds.