Celje v boju za prestižno turistično priznanje. Oddajte svoj glas!


Turistična zveza Slovenije že vrsto let izvaja projekt imenovan Moja dežela – lepa in gostoljubna v sklopu katerega vsako leto izberejo najlepši in najgostoljubnejši slovenski zdraviliški kraj, turistični kraj ter večje mesto. Med večjimi mesti se letos za prestižno priznanje bori tudi Celje. Glasovanje poteka od 14. septembra do 4. oktobra 2017.

Turistična zveza Slovenije že 26. leto zapored objavlja tekmovanje Moja dežela – lepa in gostoljubna 2017, katerega častni pokrovitelj je predsednik republike Borut Pahor.

Osnova projekta je tekmovanje slovenskih mest in krajev na področju urejanja prostora, okolja in gostoljubnosti. Projekt prerašča v vseslovensko gibanje za urejeno okolje in gostoljubnost. Slednja pa na svoj način odkriva širino in vsebinski smisel slogana Turizem smo ljudje.

Projekt, ki urejeno in gostoljubno okolje prepoznava kot predpogoj kakovostnega turizma, se začenja na krajevnem nivoju, nadaljuje na občinskem, regijskem ter zaključi na državnem nivoju.

Letos je v boju za najlepše in najgostoljubnejše večje slovensko mesto tudi Celje.

Bralce vabimo, da oddate glas za naše mesto. Svoj glas oddate tukaj (klik!). Glasovanje se bo zaključilo 4. okrtobra 2017.

 macke-rasstvava-polsi