Celjski policist dobitnik državne plakete

05. 12. 2017 15:34

kacicnik1Današnji 5. december obeležujemo kot mednarodni dan prostovoljstva.

Ob tej priložnosti so danes v Državnem svetu podelili državne plakete najzaslužnejšim prostovoljkam in prostovoljcem za leto 2017.

Dobitnik plakete je tudi celjski policist Emil Kačičnik.

Ob mednarodnem dnevu prostovoljstva so danes v državnem svetu podelili plakete najzaslužnejšim prostovoljkam in prostovoljcem za leto 2017.

Za svoje dolgoletno prostovoljno delovanje je plaketo letos prejel tudi policist celjskega operativno komunikacijskega centra Emil Kačičnik, ki je v svojem prostem času aktiven na številnih področjih prostovoljnega dela, ohranjanja kulturne dediščine, razvoja slovenskega podeželja in turizma, kjer poskuša širiti dobro voljo in ustvarjati boljši svet.

Poleg tega, da je prostovoljec in dobrodelnež, je med drugim tudi organizator dogodka Policist vaš partner ter pobudnik kampa Modri medo, kjer skuša vzpostaviti dialog med otrokom in staršem policistom. Enkrat letno pa postane tudi Božiček, kjerkoli ga povabijo.

“Rad pomagam, rad sem del nečesa, kar v okolju pušča sledi, pa čeprav samo za danes ali jutri, del nečesa, kar naredi nekomu dobro, nečesa, zaradi česar je nekdo vesel in je njegovo življenje zaradi tega lepše, polnejše. Takrat je tudi moje.”, je pred časom dejal za enega izmed medijev.

foto: PU Celje

werner-ce-polsi-klik

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 0,825 seconds.