Celjski policisti obdarili otroke iz socialno šibkih družin

13. 12. 2017 09:50

policija-darila1Humanitarno društvo Enostavno pomagam v Planetu Tuš Celje že tretje leto zapored pripravlja Božičkovo tovarna daril.

V njej s pomočjo obiskovalcev, ki postanejo božičkovi pomočniki, poskrbi, da tudi otroci iz socialno šibkih družin širše celjske regije doživijo božično veselje.

Božičkovi pomočniki so letos, že tretje leto zapored, postali tudi celjski policisti.

Darila za otroke iz socialno šibkih družin so pripravili na Policijski upravi Celje, Mednarodnem policijskem združenju IPA klub Celje in Območnem policijskem sindikatu Celje.

Ob tem so poudarili, da so ponosni, da lahko s pomočjo Božičkove tovarne daril, otrokom, ki jim starši ne morejo nuditi vsega, kar potrebujejo, pomagajo z darili.

Božičkova tovarna daril je sicer vsako leto deležna izjemnega odziva. V preteklih dveh letih delovanja je namreč darilo pod božično jelko pričakalo že skoraj 950 otrok. Letos se je akciji pridružilo kar 30 šol in vrtcev.

Božičkova tovarna daril bo letos obratovala od 25. novembra do božičnega večera v prvem nadstropju prenovljenega nakupovalnega centra Planet Tuš Celje.

foto: PU Celje

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,404 seconds.