Celjsko pustovanje 2017 (foto, video)

26. 02. 2017 18:22

V soboto, 25.2., so se lahko otroci skupaj s svojimi starši odpravili na pustna rajanja in skupaj preganjali zimo. Mladinski center Celje je za otroke dopoldne pripravil pustno rajanje in predstavo, popoldne pa so lahko otroci rajali v Kulturnem domu Trnovlje in na Ljudski univerzi Celje.

Pustovanje v Kulturnem domu Trnovlje
Pustovanje v Kulturnem domu Trnovlje

Hladni februarski dnevi se že umikajo, vendar potrebujejo še nekaj zagona. Tako so jim otroci lahko pomagali in se udeležili marsikaterih pustnih rajanj, ki so se odvijala v Celju in okolici in skupaj s svojimi starši preganjali še zadnje ostanke zimskih dni.

Rajanje se je začelo v Mladinskem centru Celje, kjer so za otroke pripravili krofe in ostale dobrote ter gledališko predstave.

Popoldne so se številni odpravili še v Kulturni dom Trnovlje, kjer so se lahko naplesali ob najrazličnejših skladbah, podeljene pa so bile tudi nagrade za najboljše maske.

Pustno rajanje v Mladinskem centru Celje
Pustno rajanje v Mladinskem centru Celje

Za malce bolj umirjeno, vendar nič manj veselo in zabavno rajanje pa so se otroci lahko odpravili tudi v Ljudsko univerzo Celje, kjer so lahko zarajali pozno v popoldne.

Rajanje na Ljudski univerzi Celje
Rajanje na Ljudski univerzi Celje

Vabljeni tudi k ogledu video posnetka z vseh treh dogodkov, prav tako pa tudi galerije!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”507″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]graso-polsi-klik

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 1,269 seconds.