Citycenter Celje bo v soboto obiskal dobri mož Miklavž in obdaril otroke


Po dobri stari tradiciji bo tudi letos Citycenter Celje obiskal Miklavž v spremstvu angelov in navihanih parkljev. Poskrbel bo za veselo presenečenje prav za vsakega najmlajšega obiskovalca, saj obljublja, da bo prinesel s sabo kup praktičnih darilc.  V soboto, 4. decembra, se bo Miklavž s svojim spremstvom sprehodil po nakupovalnih ulicah Citycentra Celje med 16. in 19. uro.

Ambasadorji dobrote izpolnjujejo narisane želje otrok iz rejniških družin

Že trinajsto leto zapored stoji v času Citycentrovega božično-novoletnega sejma v nakupovalnem središču prav posebna »srečica želja«. Polna je ribic, na katere so otroci iz rejniških družin, stari od 5 do 10 let, narisali svoje novoletne želje. Odziv na akcijo, ki poteka pod okriljem dobrodelnega sklada Citycentrovo srce in v sodelovanju s Centrom za socialno delo Celje ter Centrom za socialno delo Savinjsko – Šaleška, je tudi letos odličen.

Na smrečici želja je od skupaj 43 samo še nekaj risbic. Za darila bodo do božiča poskrbeli ambasadorji dobrote. Poleg obiskovalcev in zaposlenih v Citycentru Celje so letošnji ambasadorji dobrote: vedno nasmejana članica zasedbe Bepop Tinkara Fortuna ter TV voditelja Lorella Flego in David Urankar, ki sta izpolnila vsak tri oziroma skupaj kar šest otroških želja. Otrokom, ki niso med »slikarji«, pa bo Citycenter Celje kot vsako leto doslej podaril darilne bone Desetak. V preteklih letih so tako v okviru sklada Citycentrovo srce ter s pomočjo vseh ambasadorjev dobrote izpolnili že več kot 1.800 želja.

Podaljšan odpiralni čas v decembru

Do božiča velja v Citycentru Celje prilagojen odpiralni čas, in sicer je podaljšan med vikendi – ob petkih in sobotah do 22. ure.