Citycenter Celje ponovno odpira prodajalne z oblačili in obutvijo ter s tehničnim blagom

09. 02. 2021 09:13

Pomladno prebujanje: ob doslednem upoštevanju zaščitnih ukrepov se ponovno odpira trgovina na drobno


V Citycentru Celje se danes ponovno odpirajo prodajalne, ki lahko poslujejo v skladu z aktualno odredbo. Svoja vrata bodo tako ponovno odprle prodajalne z oblačili in obutvijo ter s tehničnim blagom. Na ponovno odpiranje velikega dela prodajaln so v nakupovalnem središču dobro pripravljeni. Z dovršenim in certificiranim higienskim konceptom TÜV AUSTRIA, ki med drugim vključuje dosledno čiščenje, dezinfekcijo in dovajanje svežega zraka v nakupovalnem središču, skrbijo za varno in prijetno nakupovanje. Ob odprtju dodatnih prodajaln bo obiskovalce v nakupovalnem središču pričakala raznolika ponudba, številne razprodaje in najnovejše pomladne kolekcije. Nekateri gostinski lokali bodo še naprej ponujali možnost prevzema jedi in pijače. Prodajalne v nakupovalnem središču so odprte od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.30. V Citycentru Celje pričakujejo, da bodo obiskovalci v naslednjih tednih unovčili darilne bone Desetak.

Čeprav so bile v Citycentru Celje ves čas trajanja ukrepov odprte številne prodajalne, v katerih so obiskovalci lahko opravili vse potrebne nakupe, bo nakupovalno središče od torka, 9. februarja, ponovno obratovalo skoraj v celoti. Izjema so gostinski lokali, ki bodo še naprej poslovali v prilagojeni obliki, in sicer z možnostjo prevzema hrane po naročilu. V Citycentru Celje osebni prevzem hrane („take away“) ponujajo: Restavracija Interspar, Pizza Špica, Teta Frida, Čokoladni atelje Dobnik in Pekarna Pek Matjaž.

Vsi nakupi spet pod eno streho, ne glede na vreme

Trgovci z velikim optimizmom pričakujejo ponovno razširjeno odprtje, saj se veselijo, da bodo lahko spet sprejemali obiskovalce. Obiskovalce pričakujejo razprodaje in aktualne spomladansko-poletne kolekcije. Številni bodo lahko pri nakupih v nakupovalnem središču unovčili tudi darilne bone. »Trgovci lahko ponovno pokažemo, kaj zmoremo. Skupaj z našimi shop-partnerji in ponudniki storitev se veselimo obiskovalcev in jim zagotavljamo, da se bodo v našem središču počutili dobro in varno. Naši obiskovalci bodo lahko ponovno pod eno streho in ob vsakem vremenu opravili vse nakupe. Verjamem, da bodo tega zelo veseli. Naše izkušnje kažejo, da se obiskovalci zlahka prilagodijo novim zahtevam in dosledno spoštujejo predpisane varnostne ter higienske ukrepe,” pravi Darja Lesjak, center managerka Citycentra Celje.

Brezskrbno po opravkih, saj je varnost zagotovljena

V Citycentru Celje z najvišjimi higienskimi standardi svojim obiskovalcem še naprej zagotavljajo prijetno in varno nakupovanje. Higienski ukrepi, kot so dovajanje svežega zraka, zadostna količina razkuževalnikov in natančno čiščenje, so certificirani s strani inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.

Dodatna ponudba v Citycentru Celje

Pustni čas je pred vrati, ko bodo v skladu z veljavnimi ukrepi pripravili za njihove obiskovalce kot vsa leta doslej sladke krofe.

Odpiralni časi

Citycenter Celje posluje glede na trenutno veljavne vladne ukrepe po prilagojenem poslovalnem času, in sicer od ponedeljka do sobote: 8.00–20.30. Aktualni odpiralni časi posameznih ponudnikov so objavljeni na spletni strani www.city-center.si ter družabnih omrežjih nakupovalnega središča.

Citycenter Celje izpolnjuje vse zahteve za varno poslovanje

Da bi obiskovalcem in zaposlenim zagotovili varno okolje, v nakupovalnem središču Citycenter Celje veljajo najbolj aktualni zaščitni ukrepi, kot so nošenje zaščitne maske, minimalna varnostna razdalja dveh metrov in upoštevanje pravila 30 kvadratnih metrov na stranko. Nekateri gostinski lokali še naprej ponujajo osebni prevzem hrane, hrano pa lahko obiskovalci zaužijejo zunaj nakupovalnega središča.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 3,294 seconds.