Citycenter Celje praznuje 15. rojstni dan


Največje nakupovalno središče na Celjskem skupaj z vami že 15 let


Uspešno zgodbo vseh blagovnih znamk, ki so pod skupno streho Citycentra Celje, bodo v največjem in najsodobnejšem nakupovalnem središču na Celjskem proslavili med 10. in 20. marcem 2021. Za vse obiskovalce in sledilce na njihovih družabnih omrežjih so v teh dneh pripravili veliko nagradno igro, v kateri bo Citycenter Celje povrnil nakupe v skupni vrednosti 3.000 eurov. Na rojstni dan, 15. marca, pa bodo za obiskovalce pripravili tudi posebno »sladko« presenečenje. V Citycentru Celje obljubljajo, da nihče od njihovih obiskovalcev kot tudi tistih, ki se bodo v teh marčevskih dneh samo peljali mimo nakupovalnega središča, ne bo spregledal njihovih 15 let. Tudi mnogi znani Slovenci in Slovenke so se v teh dneh spomnili obletnice Citycentra Celje in na družabnih omrežjih objavili čestitke.

Skupaj že 15 let

Ponosni so na humanitarni sklad Citycentrovo srce, s pomočjo katerega že od leta 2011 pomagajo socialno ogroženim otrokom in družinam, na pomoč pristopijo tudi, ko gre za Materinski dom, Varno hišo ali domove za ostarele. V sodelovanju s Centri za socialno delo že 12 let zapored v prednovoletnem času pripravljajo edinstveno dobrodelno akcijo obdarovanja otrok iz rejniških  družin. Prav tako že vsa leta odlično sodelujejo z vrtci in šolami – znani so po izvirnih delavnicah za otroke in določenih projektih, ki so jih kot prvi pripeljali v Slovenijo. Podpirajo tudi številne kulturne dejavnosti, pomemben del njihove lokalne vpetosti predstavlja tudi podpora športu, ob različnih športnih dogodkih pa pomagajo tudi klubom pri promociji ipd. Dobro sodelujejo tudi z Mestno občino Celje, denimo ob pripravi koncerta v središču mesta ob koncu šole – projekt Cityband -, prav tako so ob koncu leta pokrovitelji Miklavževega obdarovanja v mestu. Seznam vseh aktivnosti je dolg, kar jim daje zagon za prihodnje izzive.

Vse najboljše, Citycenter Celje

»V Citycentru Celje že 15 let živimo skupaj z lokalnim okoljem in celotno regijo, našimi »shop-partnerji« in obiskovalci. Ves čas skrbimo za prijetno in varno počutje naših obiskovalcev, pod našo streho je izbrana in atraktivna ponudba domačih in svetovnih blagovnih znamk ter pestre kulinarike, tu je prizorišče edinstvenih dogodkov in novih doživetij – vsak najde kaj zase,« je ob začetku praznovanja povedala center managerka Darja Lesjak in dodala »Ko gledam v prihodnost, vidim Citycenter Celje kot mesto, kjer se ljudje še vedno radi srečajo in družijo, doživijo vedno nekaj novega s področja mode, kulture, športa, izobraževanja, nenazadnje tudi kulinarike, predvsem pa se pri nas dobro počutijo in ob vsem tem opravijo nakupe zase in za svoje najbližje.«

Citycenter Celje posluje od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.30 ob zagotavljanju najvišjih higienskih standardov – certifikat TÜV Avstrija. Vse aktualne informacije o odpiralnih časih posameznih prodajaln pa so obiskovalcem na voljo na spletni strani https://www.city-center.si ter na Facebook in Instagram strani Citycentra Celje.