Citycenter Celje z današnjim dnem z novim obratovalnim časom

20. 10. 2020 11:37

SES-ova nakupovalna središča (ALEJA Ljubljana Šiška, Citypark Ljubljana, Citycenter Celje, Europark Maribor in Center Interspar Vič) bodo od danes, 20. oktobra, do preklica odprta po novem obratovalnem času.

Od ponedeljka do petka bodo prodajalne za obiskovalce odprte od 9.00 do 20.00, razen trgovine Megamarket Interspar, ki bo odprta od 8.00 do 20.30.

soboto bodo vse prodajalne odprte od 8.00 do 20.00, Megamarket Interspar pa do 20.30. Ob nedeljah bodo nakupovalna središča zaprta.

Z novim prilagojenim obratovalnim delavnikom so se SES-ova nakupovalna središča odrekla ekonomskemu interesu v dobrobit skrbi za zdravje njihovih obiskovalcev. Spoštujejo in poslujejo skladno z novimi vladnimi ukrepi za omejevanje širjenja novega koronavirusa. Od jutri bo namreč med 21. in 6. uro prepovedano gibanje na prostem.

Še vedno pa v vseh SES-ovih nakupovalnih središčih na prvo mesto postavljajo varnost in zagotavljanje ukrepov za varovanje zdravja obiskovalcev in vseh zaposlenih. Ves čas skrbijo za visoke higienske standarde, tako glede rednega razkuževanja vseh stičnih točk, nošenja mask kot tudi varnostne razdalje. Prav tako varnostna služba ves čas spremlja, ali ljudje nosijo maske, vzdržujejo varnostno razdaljo in spremljajo število obiskovalcev v nakupovalnem središču.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 1,109 seconds.