Črni petek v Citycentru Celje vse do 22. ure


Nori popusti in otvoritev tradicionalnega božično-novoletnega sejma


Citycenter Celje vabi ta petek, zadnji petek v novembru, na poseben nakupovalni dogodek »črni petek«, ki je poseben tudi zato, ker poleg številnih ugodnosti in pestre ponudbe v prodajalnah in gostinskih lokalih prinaša tudi podaljšan delovni čas do 22. ure. Vsi ljubitelji nakupovanja bodo lahko izbirali v bogati Citycentrovi ponudbi – zaživel bo tudi tradicionalni božično-novoletni sejem, ki bo s ponudbo darilnega programa zagotovo marsikomu olajšal nakupe novoletnih daril.

V največjem nakupovalnem središču na Celjskem je letošnja posebnost tudi ta, da bo podaljšan delovni čas prodajalen in lokalov veljal tudi v mesecu decembru, in sicer bo podaljšan med vikendi – ob petkih in sobotah do 22. ure. Tako se bodo lahko po nakupih odpravili tudi vsi tisti, ki zaradi pomanjkanja časa med tednom ne utegnejo opraviti vseh nakupov.

Smrečica želja z risbicami otrok iz rejniških družin

Od petka, 26. novembra, naprej bodo na osrednjem prizorišču nakupovalnega središča na »smrečici  želja«  razstavljene risbice najmlajših, otrok iz rejniških družin iz širše celjske regije. V okviru dobrodelnega sklada Citycentrovo srce in s pomočjo obiskovalcev ter ambasadorjev dobrote bo letos obdarjenih 150 otrok iz rejniških družin.

Varno in prijetno praznično nakupovanje

V praznično okrašenem Citycentru Celje ves čas skrbijo za nadstandardne higienske ukrepe in svojim obiskovalcem zagotavljajo varno in sproščeno nakupovanje. Higienski ukrepi so certificirani s strani inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.

Foto: gradivo – arhiv Citycentra Celje